Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Noile Statii Master de la Optimus pentru Sisteme Call Nurse

Unitatile SMC (System Management Control) Optimus pentru sisteme intercom si de semnalizare au fost reinnoite. Exista mii de instalatii in lume realizate cu aceste sisteme, atat pentru apeluri in spitale si clinici, cat si pentru controlul accesului in fabrici sau cladiri de birouri.

Noua unitate de control cu audio CC-123F este mai compacta, mai simpla si mai intuitiva, cu butoane robuste, si compatibila in totalitate cu orice sistem SMC.

Acelasi sasiu este utilizat si pentru noua unitate de control CC-119F, numai pentru semnalizare, la fel de compatibila cu orice sistem SMC.

CC-123F este o statie master pentru receptionare apeluri & prezente, management si intercom. Aceasta permite receptia apelului, managementul evenimentelor sistemului (locale sau generale) si comunicarea cu camerele. Dispune de ecran LCD 4 x 20, microfon si difuzor cu control volum, conector pentru casti, control volum apel si receptie, tastatura pentru programare si control, indicatoare LED pentru tipul apelului si starea sistemului, si port USB.

CC-119F este o statie master pentru receptionare apeluri & prezente, si pentru management. Permite receptia apelurilor si gestionarea evenimentelor sistemului (locale sau generale). Dispune de ecran LCD 4 x 20 , control volum apel si prezenta, tastatura pentru programare si control, indicatori LED pentru tipul apelului si starea sistemului, si portul USB. Dimensiuni 222 x 205 x 60 mm.