Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la ATLONA – 4K Extender Kit

 Noul Extender Kit este primul care ofera retur audio optic de la receptor la transmitator (de exemplu, televizor la un receiver AV).

AT-UHD-EX-100CEA-KIT este un kit HDBaseT format din transmitator si receptor care permite transmisia 4K HDMI pana la 100 metri peste categoria de cablu cu Ethernet pass through, RS-232 si control IR si Power over Ethernet. Acesta este proiectat pentru utilizarea in instalatii rezidentiale cu receptoare AV si set-top-box-uri amplasate prea departe de display-uri pentru  a fi conectate prin cabluri HDMI.

 “Noul extender kit este prima solutie cu un singur cablu care trimite video de la set-top box la televizor si audio digital de la televizor la receptorul AV ” a declarat Joshua Castro, manager de produs la Atlona. “Acum este posibil sa transmitem audio de inalta calitate de la aplicatii TV incorporate la sistemul audio, intr-un mod mult mai eficient, care simplifica instalarea. Pe masura ce sofisticarea sistemelor home entertainment creste, instalatiile sunt din ce in ce mai complexe, iar acest kit reprezinta angajamentul nostru de a oferi solutii de conectivitate progresiste si bine concepute.”

AT-UHD-EX-100CEA-KIT transmite semnale video de pana la 4K/UHD la 60Hz cu o culoare de 8 biti si 4:2:0 subesantionare Chroma cu audio multi-channel incorporat si putere de la distanta de 48V pentru receptor. O cale digitala returneaza audio multi-channel (inclusiv Dolby sau DTS de pana la 5.1), de la un televizor Smart la un receptor AV prin link-ul HDBaseT; conectorii optici TOSLINK sunt prevazuti si pe receptor si pe transmitator. Aceasta cale suporta tunere off-the-air in mai multe televizoare, sisteme de jocuri, si televizoare Smart cu aplicatii interne, cum ar fi Amazon, Prime video, Hulu si Netflix.

In plus, AT-UHD-EX-100CEA-KIT extinde comenzile de control Ethernet, RS-232 si IR. Kit-ul este compatibil cu HDCP 2.2 si suporta comunicarea EDID. Sistemul sau IR de 12v este compatibil cu cablurile de senzori IR RX Xantech, SpeakerCraft si Niles.

AT-UHD-EX-100CEA-KIT dispune de LED-uri, pe panoul frontal, pentru monitorizarea starii sistemului si de un port USB firmware care permite actualizarea sistemului.