Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

NOU de la Atlona: camera ATV-HDVS-CAM PTZ pentru sistemul de conferinte HDVS-300

Atlona a inceput sa distribuie noua camera AT-HDVS-CAM PTZ , conceputa pentru a fi utilizata impreuna cu solutia de conferinte soft codec AT-UHD-HDVS-300-KIT. Oferind imagini de calitate profesionala in timp ce simplifica integrarea pentru sistemele de conferinte bazate pe software, HDVS-CAM este disponibila individual pentru a fi adaugata la sistemele HDVS-300-KIT  existente sau impreuna cu un sistem complet HDVS-300 precum AT-UHD-HDVS-300-C-KIT.

HDVS-CAM dispune de o interfata USB 2.0 si este compatibila cu o gama larga de codecuri si platforme de comunicatii unificate (UC), cu control PTZ disponibil prin intermediul software-urilor Skype for Business, Microsoft Emails, Google Hangouts, Zoom, WebEx, BlueJeans, GoToMeeting si RingCentral Meetings. Senzorul silentios de 1/2.8-inchi CMOS ofera o calitate clara a imaginii, detalii fine si fidelitate inalta a culorilor in timp ce capteaza video la rezolutii de pana la 1080p la 30 de cadre pe secunda. Autofocalizarea rapida si precisa este completata de modurile automate de echilibrare a albului si de expunere, de un mecanism de inclinare rapid si silentios, de un camp vizual orizontal de 60,9 grade si de zoom optic 10x.

“Obiectivul nostru cu seria de produse HDVS-300 este de a simplifica si eficientiza integrarea, implementarea si operarea sistemelor de conferinte soft codec in toate mediile AV, iar lansarea camerei HDVS-CAM PTZ promoveaza acest obiectiv”, a declarat Steve Kolta, manager de produs, Atlona. “Camera de inalta calitate HDVS-CAM este o completare ideala pentru HDVS-300-KIT, iar gruparea celor doua oferte in pachetul HDVS-300-C-KIT formeazao solutie completa la cheie care este extrem de usor de achizitionat, instalat si intretinut.“

HDVS-CAM si HDVS-300-C-KIT pot fi configurate prin propriile interfete web sau prin intermediul platformei gratuite Atlona Management System (AMS 2.0), care permite integratorilor si administratorilor sa configureze, sa gestioneze si sa monitorizeze de la distanta mai multe solutii Atlona.

Combinand sistemul HDVS-300-KIT si camera HDVS-CAM PTZ intr-un singur SKU (pachetul HDVS-300-C-KIT), integratorii si clientii pot specifica si comanda o solutie completa pentru toate spatiile de intalnire si instruire dintr-o cladire sau campus. 

HDVS-CAM si HDVS-300-KIT ofera o solutie completa si automata de colaborare care elimina aglomerarea si complexitatea sistemelor pentru spatii huddle, sali de intalniri si sali de clasa utilizand codec-uri de conferinte bazate pe PC. Combinand camera PTZ cu comutarea AV automata, extensia USB si HDMI peste HDBaseT si controlul automat al display-ului, HDVS-300-C-KIT ofera cinci intrari video pentru semnale HDMI, DisplayPort si video analogice, alaturi de conexiunile gazda USB tip B.