Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la ATLONA – Sistemul de colaborare integrat 4K AT-UHD-HDVS-300-KIT

AT-UHD-300-HDVS-KIT este compatibil cu surse si display-uri de pana la 4K/UHD la 60Hz cu 4:2:0 chroma subsampling.

Atlona a inceput sa distribuie AT-UHD-HDVS-300-KIT, un sistem de colaborare echipat HDBaseT care ofera comutare 4K AV, extensie USB si HDMI si sistem de control pentru conferinte bazate pe PC folosind serviciile cloud Skype for Business, WebEx, si GoToMeeting. Noul sistem format din doua piese este primul din industrie care permite o conexiune prin-o singura categorie de cablu intre un hub de conferinte si un display 4K, impreuna cu o camera de videoconferinte echipata cu USB, potrivit companiei.

“Aceasta este o solutie simpla, eleganta, care elimina o multime de componente care complicadesign-ul sistemului, degradeaza fiabilitate, si induc in eroare utilizatorii”, a declarat Joshua Castro, manager de produs Atlona. “O inovatie cheie este utilizarea HDBaseT pentru a transporta video de la o camera montata pe display inapoi la un hub care suporta codec-uri pentru conferinte bazate pe PC. Ca rezultat, putem folosi doar o categorie de cablu intre hub si display si camera foto. Integratorii cauta acest grad de simplitate in sistemele care suporta Skype si alte servicii cloud de conferinte bazate pe PC.”

AT-UHD-HDVS-300-KIT este format din AT-UHD-HDVS-300-TX, care serveste ca hub de conferinte, comutator video si transmitator HDBaseT, si AT-UHD-HDVS-300-RX care primeste semnalul HDBaseT si furnizeaza un semnal HDMI la display. Kit-ul extinde AV, ethernet, control, si USB, si include un hub USB atat la transmitator cat si la receptor. Pentru AT-UHD-HDVS-300-RX, conectivitatea USB este ideala pentru a transporta camera video inapoi la hub. In plus, o intrare HDMI locala este disponibila pe receptor.

“Hub-ul nostru ofera intrari pentru HDMI, DisplayPort, VGA si microfon USB, precum si pentru perifericele USB”, a spus Castro. “Receptorul nostru, co-localizat cu display-ul, ofera intrari pentru a sustine o camera USB, cum ar fi una PTZ de ultima generatie pentru videoconferinte. Acest nou kit va fi analizat indelung, in amanunt de o multime de integratori care vor dori sa il foloseasca pentru solutiile lor din spatii huddle.”

AT-UHD-HDVS-300-KIT este compatibil cu surse si display-uri de pana la 4K/UHD la 60Hz cu 4:2:0 chroma subsampling. Selectia automata a intrarii permite tranzitii hands-free intre prezentatori, si controlul integrat al display-ului permite controlul automat on/off precum si ajustarea volumului din AT-UHD-HDVS-300-TX. Kit-ul suporta control TCP/IP si RS-232 pentru compatibilitate cu sistemele avansate de control si suporta Sistemul de Management Atlona (AMS) care permite accesul de la distanta pentru configurarea produsului, depanare si actualizarile de sistem.