Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la ATLONA – switcher-ul 4K AT-UHD-SW-5000ED

Switcher-ul 4K AT-UHD-SW-5000ED de la Atlona este disponibil incepand cu aceasta luna. Parte a liniei de produse SW-5, acest switcher cu cinci intrari include doua intrari HDBaseT si iesiri in oglinda HDMI/ HDBaseT.

SW-5000ED suporta 4K/UHD la 60 Hz, video 4:2:0 si transmite semnale AV impreuna cu Ethernet, Power over Ethernet si control pe un singur cablu pentru display-uri aflate la o distanta de pana la 100 m de switcher. Acesta dispune de optiuni de control integrate, cum ar fi auto-comutare, butoanele de pe panoul frontal, precum si compatibilitatea cu IR, RS-232 sau cu sisteme de control bazate pe TCP/IP. 

Switcher-ul suporta Sistemul de Management Atlona, care integreaza configuratia produsului, gestionarea si actualizarea, si permite monitorizarea si suportul de la distanta. AT-UHD-SW-5000ED poate permite, de asemenea, ca doua transmitatoare Altona HDVS sa fie utilizate intr-un singur sistem. Caracteristicile suplimentare includ o interfata grafica bazata pe web, precum si porturi USB si LAN pentru actualizarea firmware-ului.