Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la Audio-Technica: microfoane/transmitatoare pentru sistemul digital wireless 10 PRO

ATW-1006

Microfonul/Transmitatorul Boundary ATW-T1006 este alegerea perfecta pentru sali de conferinta si alte spatii de intalnire. ATW-T1006 se potriveste cu orice receptor al sistemului digital wireless 10 sau 10 PRO pentru a oferi performanta wireless de 2.4 GHz cu o calitate a sunetului clara si naturala. Acest microfon boundary cardioid condensator este echipat cu un switch de utilizator touch-sensitive care poate comuta intre modurile “vorbire” si “mute”, sau poate functiona ca un buton “press-to-talk” sau “press-to-mute”. Doua LED-uri rosu/verde – unul vizibil din partea frontala a unitatii, celalalt din spate – indica modul comutare/vorbire/mute, nivelul bateriei si starea de incarcare.

De asemenea, microfonul ofera trei niveluri de gain de intrare (-6 dB, 0 dB si +6 dB) care pot fi selectate prin intermediul unui comutator aflat pe partea inferioara a unitatii. Un alt comutator angreneaza filtrul low-cut. Bateria litiu-ion reincarcabila de 3.7V  asigura noua ore de functionare la o incarcare completa si este usor de reincarcat cu ajutorul cablului USB inclus.

ATW-1007

Standul de microfon pentru birou ATW-1007 a fost conceput pentru a lucra cu alimentare phantom, cu microfoanele condensatoare gooseneck cu iesire XLR cu 3 pini si este compatibil cu orice receiver al sistemului 10 sau 10 PRO pentru a oferi performanta wireless de 2.4 GHz. Transmitatorul este echipat cu o intrare de tipul XLRF cu 3 pini si este echipat cu un switch de utilizator touch-sensitive care poate comuta intre modurile “vorbire” si “mute”, sau poate functiona ca un buton “press-to-talk” sau “press-to-mute”. Doua LED-uri rosu/verde – unul vizibil din partea frontala a unitatii, celalalt din spate – indica modul comutare/vorbire/mute, nivelul bateriei si starea de incarcare.

ATW-1007 ofera trei niveluri de gain de intrare (-6 dB, 0 dB si +6 dB) care pot fi selectate prin intermediul unui comutator aflat pe partea inferioara a unitatii. Un alt comutator angreneaza filtrul low-cut. Bateria litiu-ion reincarcabila de 3.7V  asigura noua ore de functionare la o incarcare completa si este usor de reincarcat cu ajutorul cablului USB inclus.