Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la Epson – proiectoarele laser BrightLink pentru mediul business si pentru cel educational

Epson a inceput sa distribuie proiectoarele laser BrightLink Pro 1470Ui si BrightLink 710Ui si proiectorul ultra  short-throw 3LCD PowerLite 700U.

Tehnologia laser de la Epson ofera precizie ridicata a culorilor, configurare usoara si pana la 20.000 de ore de sursa de lumina laser pentru o functionare practic fara intretinere. Prin combinarea panourilor anorganice 3LCD cu o roata din fosfor anorganic, Epson continua sa conecteze oamenii si tehnologia cu solutii pentru idei creative, prezentari si colaborare intr-o varietate de sectoare, in care durata mare de viata, intretinerea minima si costul redus al operarii sunt semnificative.

“Epson va continua sa ofere solutii imbatabile pentru cea mai buna experienta interactiva si vizuala”, a declarat Jason Meyer, manager de produs, proiectoare, Epson America. “Intelegem ca piata business si cea educationala au nevoie de imagini mari, luminoase in medii cu lumina ambientala puternica, impreuna cu o conectivitate fara intrerupere pentru a creste productivitatea. Cu abilitatea de a combina tehnologia 3LCD cu o sursa de lumina laser de ultima ora, Epson ofera o culoare stralucitoare si reala, care este sustinuta de decenii de fiabilitate testata.”

BrightLink Pro1470Ui, BrightLink 710Ui si PowerLite 700U pot fi achizitionate in acest moment de catre distribuitorii autorizati Epson. 

Cu tehnologia laser si functionarea practic fara intretinere, tehnologia de afisare cu laser a Epson este ideala pentru spatii corporative, institutii de invatamant si aplicatii digital signage.