Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

NOU de la Hall Research – 4K 4X4 HDMI Matrix Switch HSM-44-BX cu iesiri HDMI si HDBaseT simultane

Ca membru al seriei de switch-uri Genesis Digital Matrix™, HSM-44-BX ofera o calitate exceptionala, operare intuitiva si metode de control puternice, care sunt semnele distinctive ale switch-urilor video Hall Research.

Matricea 4K este un switch cross-point 4×4 intr-o carcasa compacta 1-RU. Fiecare iesire are un splitter video integrat, pentru ca iesirile HDMI si HDBaseT sa fie furnizate simultan.

Iesirile HDBaseT extind HDMI, IR, RS-232, Ethernet si puterea pe un singur cablu CAT6 la 100m. Iesirile HDBaseT sunt compatibile cu toate receiverele conforme cu HDBaseT, cum ar fi HBX-R de la Hall Research, care este un receiver eficient din punct de vedere al costurilor, care ofera extensie HDMI, IR, RS-232 si IP (Ethernet) si se alimenteaza de la matrice pentru eficienta maxima.

HSM-44-BX suporta rezolutii HDMI de pana la 4K @ 30 Hz 4:4:4 si 4K @ 60 Hz 4:2:0. De asemenea, suporta standardele HDCP 2.2 si 1.4, 3D, deep-color, PCM, Dolby, DTS si standardele audio HD. 

Utilizatorii pot sa salveze si sa modifice presetarile de configurare ale mai multor matrici. De asemenea, iesirile HDMI pot fi “sterse”. Matricea include un LCD pe panoul frontal pentru a afisa rutarea video curenta si pentru a facilita crearea sau modificarea presetarilor.

Matricea HSM-44-BX este ideala pentru sali de conferinte, prezentari multimedia, digital signage, lacasuri e cult si multe altele.

Inginerii Hall Research au proiectat acest produs cu gandul de a fi cat mai usor de utilizat. De exemplu, comenzile de control folosesc sintaxe simple din engleza. Doriti sa conectati Video de la iesirea 4 la intrarea 1? Comanda este pur si simplu CV4,1. Ce spuneti de conectarea tuturor iesirilor la intrarea 1? CV*, 1 (pentru cei care isi amintesc DOS)!

Doriti sa faceti legaturi (rutare video) de pe panoul frontal? Sistemului nu-i pasa daca apasati mai intai un buton de intrare sau unul de iesire. Daca apasati un buton de iesire, acesta se aprinde impreuna cu intrarea la care este directionata iesirea in acel moment, si puteti selecta pur si simplu o intrare diferita. In schimb, daca apasati mai intai un buton de intrare, oricare sau toate iesirile la care este directionata acea intrarea se vor aprinde si puteti selecta pur si simplu alte iesiri la care sa trimiteti acea intrare.

Administrarea EDID este o alta caracteristica puternica a acestui switch matrice. Puteti selecta EDID-ul pentru fiecare intrare dintr-o lista cu 15 EDID-uri interne sau puteti utiliza EDID-ul de la orice monitor conectat la iesiri. Alternativ, chiar matricea poate calcula EDID-ul pentru fiecare intrare pe baza capacitatilor tuturor monitoarelor la care este directionata, pentru a obtine cea mai buna imagine cu cea mai mare rezolutie posibila. De exemplu, sa spunem ca rutati o intrare catre trei televizoare 4K, atunci EDID-ul acelei intrari va avea 4K ca rezolutie suportata. Apoi, daca decideti sa trimiteti continutul video la un al patrulea TV care suporta doar 1080p, in loc sa obtineti un ecran gol, matricea va recalcula EDID-ul pentru a stabili 1080p ca rezolutie maxima acceptata. Daca eliminati televizorul de 1080p din acel grup, EDID va reveni la 4K.