Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la Hall Research – 8 x 8 4K HDMI Matrix Switcher HSM-88-4K

Matricea 4K este un switch cross-point 8 x 8 intr-o incinta compacta 1-RU. Acesta suporta rezolutii HDMI de pana la 4K la 30 Hz 4:4:4 sau 4K la 60 Hz 4:2:0. De asemenea, suporta standardele HDCP 2.2 si 1.4, 3D, deep-color, PCM, Dolby, DTS si HD Audio. Matricea calculeaza inteligent EDID pentru fiecare intrare pe baza EDID a dispozitivelor conectate.

Utilizatorii pot sa salveze si sa modifice presetarile de configurare ale matricei. De asemenea, iesirile HDMI pot fi “sterse”. Matricea include un LCD pe panoul frontal pentru a afisa rutarea video curenta si pentru a facilita crearea sau modificarea presetarilor. Matricea HSM-88-4K este ideala pentru sali de conferinte, sali multimedia, digital signage, lacasuri de cult si multe altele.

Inginerii Hall Research au proiectat acest produs pentru a fi usor de utilizat si a functiona cat mai mult. De exemplu, comenzile de control folosesc sintaxe simple in engleza. Doriti sa conectati Video de la iesirea 5 la intrarea 1? Comanda este CV5. 

Doriti sa creati legaturi (rutare video) de pe panoul frontal? Sistemului nu ii pasa daca apasati mai intai un buton de intrare sau unul de iesire. Daca apasati un buton de iesire, acesta se aprinde impreuna cu intrarea la care este directionat in acel moment oefrindu-va posibilitatea de a selecta pur si simplu o alta intrare. In schimb, daca apasati mai intai un buton de intrare, toate iesirile la care este directionata acea intrare se vor aprinde si puteti selecta pur si simplu alte iesiri catre care sa rutati acea intrare.

Administrarea EDID este o alta caracteristica puternica a acestui switch Puteti selecta EDID pentru fiecare intrare dintr-o lista cu 15 EDID-uri interne sau puteti utiliza EDID-ul de la orice monitor conectat la iesiri. Alternativ, chiar matricea poate calcula EDID-ul pentru fiecare intrare pe baza capacitatilor tuturor monitoarelor la care este directionata, pentru a obtine cea mai buna imagine cu cea mai mare rezolutie posibila. De exemplu, sa spunem ca rutati o intrare catre trei televizoare 4K, atunci EDID-ul acelei intrari va avea 4K ca rezolutie acceptata. Apoi, daca decideti sa trimiteti continutul video respectiv la un al patrulea TV care suporta doar 1080p, in loc sa obtineti un ecran gol, matricea va recalcula EDID-ul pentru a specifica 1080p ca rezolutie maxima acceptata. Daca renuntati la televizorul de 1080p, EDID va reveni la 4K.

 • Suporta rezolutia 4K UHD
 • HDCP 2.2 si HDCP 1.4
 • Tehnologia Fast-Switch™
 • RS232, IP, IR si panoul frontal intuitiv
 • Ecran LCD de pe panoul frontal pentru indicarea starii
 • Utilizeaza setul de comenzi Genesis™ (GCCS) de la Hall Research
 • Continutul pachetului:
  1x Matrix Switch HSM-88-4K
  1x 12VDC la 2,5A  – sursa de alimentare 
  1x IR Remote
  1x suporturi de montare rack (2 buc.)
  1x cablu RS-232
  1x manual de utilizare