Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la Hall Research – HDMI Audio Extractor cu amplificator de 50 W si control IP

EMX-I-AMP de la Hall Research este un extractor audio 4K HDMI cu amplificator audio de 50 wati incorporat pentru conectare directa la difuzoarele de 8 ohmi. Dispozitivul ofera o intrare stereo separata pentru conectarea unui microfon wireless sau a unui player audio. Volumul de iesire poate fi controlat prin LAN, butoanele de pe panoul frontal, RS-232, sau cu ajutorul unui controller de perete cu buton rotativ. Un port de iesire RS-232 independent este furnizat pentru a controla alte dispozitive, cum ar fi televizoarele sau proiectoarele.

EMX-I-AMP  incorporeaza o pagina web interna user-friendly accesibila de la orice dispozitiv inteligent sau browser. Utilizatorii pot controla volumul, pot activa/ dezactiva sunetul, si pot opri si porni display-ul conectat utilizand interfata web. Nu este necesara instalarea unei aplicatii sau a unui software. De asemenea, sunt furnizate Telnet si control RS232. Controlul automat al display-ul este disponibil, iar atunci cand EMX-I-AMP este selectat monitorul conectat porneste automat (detecteaza video la intrarea HDMI).

Caracteristicile avansate includ audio ducking pentru a reduce automat semnalul audio HDMI atunci cand sunetul este detectat pe linia de intrare, gestionare completa EDID, descarcare, incarcare, emulare EDID, si multe altele. Un port USB este prevazut pe panoul frontal si poate fi utilizat pentru a configura setarile avansate folosind un GUI gratuit pentru Windows™.

EMX-I-AMP poate fi folosit ori de cate ori este necesar un amplificator audio controlabil. HDMI pass-through cu extractie audio de care dispune il face ideal pentru home-theater, sali de clasa, sali de conferinte, precum si pentru alte aplicatii.