Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la Kramer Electronics – Receiver / Scaler 4K HDBaseT VP-427UHD

VP-427UHD – Receiver / Scaler 4K HDBT cu intrari HDBaseT si HDMI

VP−427UHD este un receiver / scaler 4K HDBaseT de inalta performanta, cu o intrare locala HDMI. Acesta accepta comutarea automata si manuala intre cele 2 intrari, cu tranzitii rapide, fara probleme. Unitatea scaleaza imaginile la rezolutii de pana la 4K@60 (4:2:0). Rezolutia de iesire este setata de utilizator sau adopta rezolutia nativa a sursei.

VP-427UHD sta la baza noii solutii 4K pentru spatii de intalnire Kramer@Work KR-4000, oferind valoarea si versatilitatea intrarilor HDBaseT si HDMI. Comutarea si scalarea fara intreruperi sustinute cu o varietate de optiuni de control il fac un receiver perfect pentru spatii de intalnire mici si mijlocii.

Caracteristici:

  • Receiver / Scaler de inalta performanta – Scaleaza semnalele tuturor rezolutiilor standard de pana la 4K (4:2:0) pentru rutarea catre iesirea HDMI. Sincronizarea constanta a iesirii previne intreruperea semnalului atunci cand se comuta intre intrari si cand nu este detectat niciun videoclip.
  • Iesire audio flexibila – Iesiri S/PDIF analogice stereo si digitale echilibrate pentru “calibrarea” iesirii audio.
  • Tunelarea datelor – RS – 232, IR si Ethernet extinse peste linia HDBaseT.
  • Optiuni de control rentabile si convenabile – Porturi seriale Ethernet si RS-232 și control local prin intrarile de pe panoul frontal si prin butoanele OSD.
  • Optiuni de alimentare versatile – Alimentarea unitatii cu PoE (Power over Ethernet) peste linia HDBaseT sau cu adaptorul de alimentare.
  • Instalare simpla – Conectivitate printr-un singur cablu atat pentru semnalul HDBaseT cat si pentru PoE. Carcasa MegaTOOLS® compacta, fara ventilator  pentru montarea pe suprafata sau side–by–side a 2 unitati intr-un spatiu rack de 1U cu adaptorul de rack recomandat.