Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la TOA: Date BIM in format REVIT pentru difuzoarele TOA

TOA a anuntat ca datele BIM (Building Information Modeling) in format REVIT pentru difuzoarele TOA sunt acum disponibile pentru descarcare.

Datele BIM (Building Information Modelling) sunt utilizate pentru planificarea si documentarea cladirilor si infrastructurilor. Pentru aceasta, fiecare detaliu al unei cladiri este modelat in date BIM. TOA a creat date BIM despre produsele sale in format REVIT, format care este popular si utilizat la nivel mondial in proiectarea cladirilor de astazi.

Aceste modele pot fi utilizate pentru analiza, pentru a explora optiunile de proiectare si a crea vizualizari care ajuta partile interesate sa inteleaga modul in care produsele TOA pot fi utilizate in cladiri inainte ca acestea sa fie construite.

Pentru birourile de constructii si proiectare, datele BIM despre produse in format REVIT sunt un material de sprijin puternic pentru planificarea proiectelor cu difuzoare TOA.

BIM (Building Information Modelling) este un proces care incepe cu crearea unui model 3D inteligent si permite gestionarea documentelor, coordonarea si simularea pe tot parcursul ciclului de viata al unui proiect, de la planificare, proiectare, constructie si operare pana la intretinere.

Valorile de putere si greutate sunt incorporate pentru calculele dvs. si sunt disponibile si multe alte specificatii.

Completati urmatoarea pagina de descarcare pentru a primi date BIM in format REVIT

Pagina de descarcare – date BIM

Construiti-va proiectele cu difuzoare TOA in format BIM (REVIT)