Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

NOU de la Toa Electronics – Sistemul Integrat de Colaborare Audio AM-CF1

Sistemul integrat de colaborare audio AM-CF1, cel mai nou produs din seria meetingIO, este un sistem profesional de microfon orientabil cu un soundbar stereo integrat. Prin urmare, AM-CF1 este solutia perfecta pentru spatii de conferinte mici si mijlocii, cu rentabilitate mare a investitiilor. Functiile integrate AEC (Acoustic Echo Cancellation), ANC (Ambient Noise Cancellation), si EQ maximizeaza performanta. Conectivitatea include porturi USB pentru integrare directa cu PC-uri si camere web, Bluetooth, intrare/iesire codec si intrare/iesire audio stereo. Indicatoarele LED identifica locatia prezentatorului si nivelul de castig al microfonului. Instalare usoara. Disponibil in alb si negru. Operare PoE plus sau alimentarea cu energie electrica.

Sapte indicatoare LED aflate in spatele grilajului lumineaza pentru a urmari vizual locatia prezentatorului, a afisa nivelul de castig al microfonului si a afisa starea “mute” a microfonului.

Interfata browser-ului este disponibila pentru a efectua ajustari ale setarilor parametrilor, cum ar fi comenzile de volum ale mixerului, procesarea audio, gestionarea indicatorilor LED, controlul I/O, presetarile, si ajustarile campului de urmarire a vocii pentru acoperire pe o distanta de 6 metri.

Beneficii cheie

  • AM-CF1 creeaza cea mai naturala comunicare disponibila pentru colaborarea in echipa intre locatii indepartate. Cu microfonul integrat si soundbar-ul pozitionat sub ecran, participantii vorbesc intre ei exact ca intr-o conversatie fata in fata.
  • Pentru intalniri spontane, un smartphone poate fi asociat rapid cu AM-CF1 prin conectivitate bluetooth pentru o comunicare extrem de clara.
  • Prezentarile au un impact  mai puternic datorita sunetului profesional de inalta calitate, oferit de soundbar.
  • Se integreaza cu sistemele de control standard pentru operarea de la distanta.
  • Datorita hardware-ului de montare inclus instalarea si intretinerea se realizeaza rapid si usor.