Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Nou de la TOA Electronics – sistemul integrat de colaborare audio LENUBIO (AM-CF1)

LENUBIO (AM-CF1) este un nou sistem audio pentru salile de conferinta care incorporeaza tehnologia TOA array microphone, DSP si difuzoare active cu doua cai. 

Difuzoarele de inalta calitate si microfonul array care colecteaza sunetul prin detectarea si urmarirea vocii in timp real vor face colaborarea in echipa mai productiva si prezentarea dvs. mai atractiva.

Fiind un sistem de microfon array orientabil cu bara de sunet integrata, LENUBIO (AM-CF1) este solutia all-in-one perfecta pentru salile de conferinta mici si mijlocii. AEC (Acoustic Echo Cancellation), ANC (Ambient Noise Cancellation) si EQ maximizeaza performanta facand colaborarea la distanta o experienta foarte naturala.

Conectivitatea include porturi USB pentru integrarea directa cu calculatoare si camere web, Bluetooth, intrare / iesire codec, intrari/ iesiri audio stereo si intrari/ iesiri de contact.

Pentru ca LENUBIO (AM-CF1) stie exact unde se afla prezentatorii in permanenta, poate elimina sunetul nedorit maximizand fidelitatea  si inteligibilitatea vocii vorbitorilor.

Beneficii cheie:

  • LENUBIO creeaza cea mai naturala comunicare disponibila pentru colaborarea in echipa intre locatii la distanta. Cu microfonul array si cu bara de sunet integrate, pozitionate sub display, participantii vorbesc intre ei exact asa cum ar face intr-o conversatie normala.
  • Pentru întalniri neprevazute, un smartphone poate fi asociat rapid cu LENUBIO prin bluetooth pentru o comunicare extrem de clara.
  • Prezentarile au un impact deosebit datorita sunetului profesional de inalta calitate oferit de bara de sunet stereo cu iesire pentru subwoofer.

Real-time beam steering illuminated – Sapte indicatori LED situati in spatele grilei frontale lumineaza pentru a urmari vizual locatia prezentatorului, a afisa starea “mute” a microfonului si nivelul de castig.

GUI pentru setare si control – Interfata browser este disponibila pentru a efectua ajustari ale setarilor parametrilor, cum ar fi controlul volumului mixerului, procesarea audio, gestionarea indicatorilor LED, reglarea intrarilor/ iesirilor, presetari si ajustari ale campului de urmarire a vocii pentru acoperire pe o raza de pana la 6 metri.