Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Noul LED Signage Samsung XA060F a fost lansat!

SamsungXA060F – P6 LED Signage cu design durabil, rezistent la intemperii!

Caracteristici:

  • Calitate excelenta si consistenta a imaginii
  • Validarea IP (Ingress Protection)
  • Design rezistent la intemperii
  • Compatibilitate electromagnetica

Revitalizati implicarea in exterior prin continut LED consistent si fiabil – Pe masura ce tot mai multe companii apeleaza la LED signage pentru a se face remarcate in locurile aglomerate, display-urile Samsung Seria XAF aduc puterea si impactul LED-urilor in aer liber. Display-urile din seria XAF sunt concepute pentru a oferi continut de afaceri esentiale audientei externe, indiferent de conditiile de mediu sau de iluminare. Rezultatul este o soluție de semnalizare în aer liber care să ajute întreprinderile să-și atingă obiectivele și să-și extindă expunerea fără a suferi costuri substanțiale.

O imagine clara si consistenta – Printr-o valoare ridicata de 2.400 Hz. a ratei de reimprospatare (refresh rate), display-urile seria XAF pot transmite fluxuri video fara distorsiuni sau intreruperi. De asemenea, designul seriei XAF impiedica interferentele de lumina si mentine luminozitatea uniforma, in orice moment.

Rezistenta la intemperii – Display-urile seria XAF sunt supuse unei intertineri stricte inainte de instalare pentru a se asigura performanta si calitatea continua, chiar si atunci cand sunt expuse la apa, praf si alte elemente din mediul exterior. 

O alternativa durabila si fiabila pentru exterior – Testarea riguroasa a mediului confirma capacitatea seriei XAF de a rezista expunerii la o varietate de scenarii naturale si neintentionate.

O operare sigura si securizata – Fiecare display din seria XAF este construit cu o atentie deosebita pentru siguranta. Mecanismele integrate de protectie la supratensiune protejeaza display-ul de supratensiuni si de expunerea la fulgere, in timp ce un intrerupator de circuit complementar protejeaza circuitul intern de excesul de curent. Pentru o protectie suplimentara, seria XAF este supusa unui test de certificare pentru a valida compatibilitatea electromagnetica a fiecarei componente.