Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Noul Samsung Flip a fost lansat!

Ce este Samsung Flip?

Samsung Flip este un display interactiv care promoveaza o colaborare mai productiva si mai eficienta. Cu Samsung Flip, intalnirile pot avea loc oriunde si oricand, cu toate elementele esentiale incluse. Imaginati-va cum va poate ajuta Samsung Flip sa lucrati mai inteligent, mai rapid si mai bine.

Samsung Flip arata modul in care ideile pot fi partajate instantaneu pe toate dispozitivele si modul in care mai multe persoane pot colabora in timp real, adaugand si dezvoltand noi idei.

Samsung Flip permite partajarea usoara, adnotarea, accesarea si miscarea continutului diferitelor documente deschise si chiar cautarea in foldere. Flip ofera posibilitatea ca mai multi utilizatori sa creeze continut in acelasi timp.

Prin implicarea simultana a mai multor utilizatori, Samsung Flip garanteaza ca toate ideile sunt “auzite” in timpul unei intalniri. Pana la patru participanti diferiti pot introduce continut sau pot  face adnotari direct pe ecran, in acelasi timp, fie cu ajutorul degetelor fie cu ajutorul unui stilou special.

Samsung Flip ofera o eficienta fara precedent a colaborarii, prin condensarea mai multor unelte si procese necesare unei intalniri traditionale intr-un design elegant, all-in-one. Utilizatorii Flip pot accesa pana la 20 de pagini de spatiu de scris, cu functii de cautare integrate, disponibile pentru a directiona participantii catre continut specific.

Flip poate fi configurat in functie de spatiu si de nevoile utilizatorilor (orientare portrait sau landscape, inaltime ajustabila, montare pe perete cu un suport comaptibil).

Atunci cand intalnirile se încheie, display-ul Samsung Flip stocheaza in siguranta intregul continut intr-o baza de date centrala, eliminand necesitatea recapitularilor greoaie sau a transcrierii de mana. Un sistem de protectie, garanteaza ca detaliile intalnirii sunt disponibile doar utilizatorilor autorizati. Dupa conectare, participantii la intalnire pot descarca si partaja continutul prin e-mail sau imprimare traditionala. De asemenea, utilizatorii pot salva notitele din timpul intalnirii pe o unitate USB sau alte surse externe.

Mai multe detalii