Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

OPTIMUS a lansat difuzorul in forma de emisfera pentru aplicatii PA indoor si outdoor NEPTUNE

Dispersie larga si grad de protectie IP55

OPTIMUS a lansat un nou difuzor pentru aplicatii de adresare publica indoor si outdoor. NEPTUNE este o sfera acustica formata din cinci difuzoare , 1 x 5″ woofer pentru frecvente joase si medii si 4 x 1/2″ tweetere pentru frecvente inalte, intr-un aranjament care permite dispersia sunetului 360º orizontal si 180º vertical. Noul difuzor are o conexiune de impedanta redusa de 8 ohmi si o putere de 50 W, cu un SPL maxim de 105 dB si o conexiune de impedanta inalta prin-un transformator de linie de 100 V, putere de 30 W RMS si un SPL maxim  de 103 dB.

In plus fata de cele mentionate mai sus, are un raspuns in frecventa larg (80 ~ 20.000 Hz) si un filtru incrucisat de 5 kHz. NEPTUNE permite sonorizarea spatiilor mari cu un numar minim de unitati, unde este necesara si o buna calitate audio: cum ar fi depozite comerciale, sali de expozitii si targuri, hoteluri, restaurante, sali de sport etc. Este disponibil pe alb (NEPTUNEW) si negru (NEPTUNEB).

Emisferele acustice NEPTUNE se alatura difuzoarelor sferice de 50W – SAT360 si IP34, sferei acustice multifuncionale ES-60W si difuzorului suspendat de inalta performanta M8764B pentru a oferi o gama completa de solutii in sistemele PA de inalta calitate, cu dispersie larga si SPL ridicat.