Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

OPTIMUS a lansat interfata audio modulara cu conexiune IP IF-7P4ETH/0

IF-7P4ETH – Amplificator modular IP din seria COMPACT

Echipamentul IF-7P4ETH/0 este o interfata audio cu conexiune IP pentru seria COMPACT. Dispune de patru spații pentru introducerea modulelor de putere (din seria MP-WD1, cu puteri de 120, 150, 250, 300 si 460 W). Are patru intrari audio analogice locale (program/prioritate), cu sensibilitate configurabila si primeste pana la 4 canale audio IP simultan prin legatura dubla Ethernet.

Fiecare zona de iesire are conexiuni pentru liniile de difuzoare A/B si intrare pentru amplificatorul de rezerva. Include DSP si supraveghere.

Cu echipamentul de expansiune IF-7P4/0E capacitatea este extinsa la 44 de module de putere, deoarece este posibila conectarea a pana la 10 unitati la IF-7P4ETH/0.

In plus, ca element intr-o retea, interfata audio IF-7P4ETH/0 poate fi conectata prin Ethernet cu inca 19 dispozitive, indiferent daca sunt matrici audio modulare COMPACT sau interfete audio IF, cu sau fara alimentare, si poate primi toate apelurile de la microfoanele de masa, computerele de control sau telefoanele SIP.