Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Optimus a lansat sistemul Nurse Call IP-SIP SMCi

Sistemul SMCi este o platforma de comunicare pacient-asistenta, conceputa special pentru spitale, clinici si aziluri, cu scopul de a creste calitatea vietii pacientilor si a rezidentilor, de a imbunatati conditiile de munca ale personalului medical si de a simplifica instalarea si punerea in functiune a sistemului nurse call. Sistemul garanteaza un timp minim de raspuns la orice actiune a utilizatorului, fiabilitate in trimiterea si primirea apelurilor, calitatea comunicatiilor si inregistrarea tuturor activitatilor desfasurate.

  • Statiile de camera si statiile principale, toate cu ecran tactil, sunt conectate ca un singur punct la reteaua de date cu cablu UTP si conector RJ45. Alimentarea este locala sau PoE si, daca nu exista cabluri disponibile, pot functiona chiar si in retele WiFi.
  • Serverul (sau serverele redundante), cu un serviciu de comunictii sigur, bazat pe sistemul Linux si pe baza de date SQL, incorporeaza un sistem de securitate triplu (PBX, server, retea) care mentine si distribuie informatiile sistemului in siguranta.
  • Software-ul sistemului SMCi faciliteaza inregistrarea pacientilor sau a rezidentilor in fiecare camera si personalizarea serviciilor care urmeaza sa fie efectuate. Mai mult, este usor de integrat cu programul de management ResiPlus®.
  • Se poate administra prin WEB – nu este necesara instalarea vreunui software specific.
  • Sistemul semnaleaza apelurile cu o mare flexibilitate; in statiile principale, statiile de camera cu prezenta personalului medical, pe smartphone-uri, pe telefoanele SIP, pe calculatoare etc.

CATALOG