Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Optimus SA a adaugat noi caracteristici programatorului digital de mesaje SMM-8SA

Una dintre cele mai utile caracteristici adaugate programatorului de mesaje SMM-8SA este posibilitatea de a limita, optional, redarea mesajului la maxim de 30 de secunde. Utilizatorul poate utiliza fisiere de orice lungime, care vor fi emise numai in secundele dorite.

Noul software va permite sa testati fisierele din computer inainte de stocarea, incarcarea si descarcarea programarii si a configuratiei de contact de intrare/iesire, sa verificati existenta tuturor fisierelor audio sau sa selectati, pentru fiecare programare, zilele saptamanii in care ar trebui sa fie difuzate.

Aceste noi caracteristici maresc performanta programatorului de mesaje SMM-8SA, care va permite sa creati 50 de mesaje, fiecare ca o combinatie de pana la 3 fisiere audio si sa le trimiteti, prin programare, in pana la 8 zone din sistemul PA .

SMM-8SA functioneaza independent; computerul este folosit doar pentru a ajusta parametrii si pentru a stoca setarile si fisierele MP3 de pe unitate, prin conexiune Ethernet si de pe Webserver-ul integrat, care functioneaza de la orice browser.

SMM-8SA dispune de RTC (Real Time Clock) incorporat si de o memorie de 4GB. Iesirea audio este configurabila 0 dB/-60 dB, cu control al volumului din fata, si vine impreuna cu un releu pentru a activa prioritatea generala, si 8 iesiri “open collector” pentru a controla un comutator (switcher) de difuzoare. SMM-8SA include 8 contacte de intrare pentru a declansa mesaje speciale, cu prioritate fata de cele normale, permitand activarea mesajelor, in orice moment, de la butoane sau prin contacte, de la distanta.