Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Partenerul nostru FIBARO acum si in U.S.

Unitatea de control a sistemului Fibaro, Home Ceter 2 si functiile acesteia pot fi controlate printr-o interfata prietenoasa cu ajutorul unui computer sau cu smatrphone-ul/ tableta, utilizand aplicatia Fibaro. Aplicatia lucreaza cu comenzi vocale si integrare GPS, si poate fi utilizata oriunde in lume.

Fibaro, un producator European de sisteme inteligente wireless pentru automatizarea locuintei, distribuie acum Home Center 2 si in Statele Unite.

Bazata pe tehnologia wireless Z-Wave, Home Center 2 utilizeaza senzorii Fibaro, si alti senzori Z-Wave pentru a asigura controlul complet a sute de dispozitive de automatizare a locuintei. Ca beneficiu, Home Center 2 ofera un nivel ridicat de confort, siguranta, si eficienta energetica proprietarilor de case.

In plus, fata de functionarea cu dispozitivele de automatizare Fibaro, cum ar fi senzorul de miscare si senzorul de inundatie, Home Center 2 este compatibila cu multe dintre cele mai populare dispozitive de automatizare a locuintei din lume, inclusiv termostatele de la Nest, Trane, Honeywell, RCS si 2 GIG; camerele IP (Internet Protocol) de la D-Link, Gen IV, Hikvision, Geo, Speco si Axis; senzorii pentru deschiderea usilor de garaj de la Linear; sistemele de iluminat Philips Hue, alarmele DSC; si o gama de produse si sisteme de la alti furnizori de tehnologii pentru acasa.

In plus, Fibaro intentioneaza sa adauge caracteristici suplimentare si sa extinda lista de dispozitive compatibile cu Home Center 2.

Home Center 2 dispune de un procesor rapid si eficient, Intel Atom 1.6 Ghz, 1 GB RAM, 2 GB SLC hard driver, si 4 GB MLC Recover Disc.