Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Phase Technology a actualizat sistemele dARTS Theatre

Fiecare sistem dARTS este configurat ca un pachet home theater ce include difuzoare performante si un amplificator care calibreaza cu precizie performanta boxelor, pentru a se potrivi nuantelor camerei.

Phase Technology va lansa in curand o noua versiune a sistemelor de difuzoare dARTS (Digital Audio Reference Theater System), seriile 660 si 535. Noul sistem dARTS va fi prezentat la CEDIA Expo in Dallas.

Proiectat si fabricat in Jacksonville, FL, fiecare sistem dARTS este configurat ca un pachet de solutii home theater. 

Complet digital, dARTS este precis si previzibil, fiecare driver de difuzor din sistem incluzand un software personalizat cu reglaj fin, iar SPL-ul minim al sistemului fiind de 105dB, in zona de ascultare – tare, precis si clar. 

Odata instalat, camera, cu propria amprenta sonora este scoasa din ecuatie cu software-ul de calibrare personalizat dARTS Audyssey MultEQ Pro, proiectat in amplificatoarele sale. MultEQ corecteaza anomaliile camerei pentru a atinge experienta de ascultare “perfecta” in orice camera.

Noul upgrade al sistemului dARTS incorporeaza o versiune personalizata a software-ului de corectie a camerei Audyssey MultEQ Pro in noul amplificator al sistemului DP4000 IA, fara a fi necesar niciun echipament extern pentru configurare sau testare, altul decat kit-ul standard de calibrare Audyssey Pro. Amplificatorul ofera putere dinamica crescuta, furnizand pana la 250 de wati pe canal si va administra un sistem standard 7.2 sau un sistem Dolby Atmos 5.2.2. Amplificatoare multiple pot fi incluse pentru spatii mai mari.

Difuzoarele din seria dARTS sunt disponibile in patru variante – turn/monitor, incastrate in perete, si set-up-uri personalizate si dimensiuni unice ale aplicatiei poate fi comandate special. 

Toate difuzoarele utilizeaza acelasi tip de driver: tweetere si woofere soft dome semnate PhaseTech, realizate dintr-un compozit cu trei straturi de fibra de sticla si materiale Nomex asezate in fagure. Difuzoarele dARTS din seria 660 folosesc woofere de 6.5″, iar cele din seria 535 au woofere de 5,25”.

“Sistemul nostru audio digital de referinta, dARTS, duce realismul audio la nivelul urmator”, a declarat Ken Hecht, VP de cercetare si dezvoltare. “Folosind amplificare complet digitala si cross-over digital, difuzoarele dARTS pot fi combinate, cu tolerante incredibil de fine. Acesta este un sistem cu adevarat unic care scoate din ecuatie anomaliile acustice din camera, lasand ascultatorii sa se bucura de un sunet pur”.