Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Polycom lanseaza noi solutii pentru videoconferinte

Polycom a lansat noi solutii de videoconferinta concepute pentru a adauga un aspect natural intalnirilor virtuale. Aceste solutii capteaza atentia printr-o experienta noua, imersiva – Teleprezenta, si o noua camera cu functii avansate de productie video.


“In prezent, liderii de piatase confrunta cu un decalaj de tehnologie intre ceea ce ofera la locul de muncasi ce fel de experienta cauta angajatii”, a declarat Michael Frendo, vicepresedinte executiv, inginerie la nivel mondial, Polycom. “Scopul nostru este de a dezvolta solutii de colaborare care sa inchida acest decalaj, si care nu numai sa te faca sa simti ca estiin aceeasi camera, ci sa fie usor de utilizat, intuitive, si sa nu necesite nici un training de operare.”

Printre noile solutii se numara Polycom Immersive Studio Flex, conceputa pentru a aduce experienta tehnologiei high-end Polycom Immersive RealPresence in mai multe intreprinderi la un pret mai accesibil. Immersive Studio Flex poate fi personalizata pentru spatii si bugete individuale si ofera functionalitate Microsoft Skype for Business la un pret cu 37 la suta mai mic decat alte solutii asemanatoare, potrivit companiei. La fel ca si alte solutii Polycom Immersive, Immersive Studio Flex dispune de un videowall de 5.5 metri cu trei ecrane de afisare 4K UltraHD.

Imbunatatind si mai mult experienta de intalnire, noua camera Polycom EagleEye Director II este conceputa pentru a oferi aspectul unei intalniri video produse profesional, atunci cand este combinata cu sistemele video Polycom Group Series. 


RealPresence Immersive Studio Flex si EagleEye Director II, disponibile in anumite tari incepand din Februarie 2017, sunt primele solutii care urmeaza sa fie anuntate in urma achizitiei companiei de catre Siris Capital Group, LLC.