Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Polycom Lanseaza Platforma de Colaborare Pano

Polycom a lansat Polycom Pano, o platforma destinata schimbului de continut la locul de munca. Cu Pano, orice persoana care participa la o intalnire de afaceri poate partaja pana la patru fluxuri de continut simultan side-by-side, de pe orice dispozitiv, fara a avea nevoie de cabluri suplimentare, pucuri sau dongle.

Adaugarea Pano la un monitor tactil permite un set extins de capabilitati, cum ar fi adnotarile bogate si caracteristicile interactive whiteboarding. Pano functioneaza cu orice echipament video existent, fiind usor de adaugat la tehnologia existenta in sala de conferinte.

“Clientii ne-au spus ca se chinuie sa impartaseasca informatii in întalniri – irosesc prea mult timp incercand sa gaseasca adaptorul sau cablul potrivit pentru orice computer sau dispozitiv pe care il au”, a spus Mary McDowell, director executiv al Polycom. “Colaborarea este mai bogata si mai productiva atunci cand adnotati si construiti pe ideile dvs., impreuna, in timp real. Polycom Pano face ca partajarea continultului sa se realizeze usor si se potriveste in orice ecosistem sau mediu.”

Polycom Pano poate fi conectat la orice display pentru a permite partajarea continutului wireless de pe PC-uri, Mac-uri, tablete si smartphone-uri, si suporta chiar si video live. Pano include, de asemenea, garantii de securitate integrate care limiteaza partajarea la monitorul tinta si care protejeaza continutul dupa incheierea unei intalniri.