Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Proiectorul Laser Epson LightScene disponibil la timp pentru cumparaturile de sarbatori

Locatiile comerciale pot oferi clientilor experiente de cumparaturi captivante folosind tehnologia laser pentru a promova vanatoarea de cadouri in magazine.

Deoarece comerciantii cu amanuntul se pregatesc de sarbatorile de iarna, cea mai aglomerata perioada de cumparaturi a anului, proiectorul laser pentru iluminat de accentuare Epson LightScene, aduce tehnologia unica digital signage in magazine pentru a atrage clientii si pentru a permite o experienta de cumparaturi creativa. Conceput pentru a ilumina si a proiecta simultan continut dinamic pe aproape orice suprafata sau material pentru a atrage publicul, LightScene poate oferi o experienta imersiva pentru aplicatiile digital signage in perioada sarbatorilor.

Proiectorul laser Epson LightScene pentru iluminat de accentuare este disponibil intr-o forma eleganta, flexibila, fiind usor de utilizat de catre comerciantii cu amanuntul in proiectele lor creative. Cateva exemple despre modul in care managerii de magazine pot folosi tehnologia LightScene pentru o experienta interesanta de cumparaturi in perioada sarbatorilor de iarna includ:

Crearea unui taram de iarna: permiteti cumparatorilor sa intre in spiritul sarbatorilor si sa se bucure de o experienta de cumparaturi cu tematica de iarna. Schimbati dinamic imaginile pe un perete al magazinului, proiectand o selectie de peisaje de iarna si imagini de vacanta diferite din intreaga lume; proiectati un social feed live sau informatii despre evenimentele viitoare ale comunitatii pentru a atrage clientii; si, distrati copiii in timp ce mama si tata fac cumparaturi, prin afisarea unor imagini dinamice cu fulgi de zapada, povesti de iarna distracive, sotron sau alt continut pe podelele din  cabinele de proba.

Prezentati oferte si promotii in vitrinele magazinelor: Atrageti tecatorii in magazin afisand cele mai recente oferte si promotii in vitrine. Obtineti mesaje creative utilizand aplicatia de gestionare a continutului LightScene, care contine diferite sabloane, efecte, filtre de culori si optiuni personalizate din care puteti alege.

Starniti entuziasmul cu tehnologia de mapare a proiectiei (Projection Mapping Technology): Atrageti atentia cumparatorilor iluminand si proiectand simultan informatii pe produsele din vitrina. Fie ca furnizati specificatiile de produs ale celor mai recente gadget-uri disponibile, fie ca prezentati toate materialele si culorile disponibile ale unei rochii, LightScene poate fi utilizat pentru a mapa aproape orice suprafata, tesatura sau material cu optiuni flexibile de pozitionare si programare.

O convergenta a tehnologiilor de iluminare si de afisare, proiectoarele laser LightScene atrag spectatorii prin dezlantuirea continutului dinamic si experimental pentru aplicatii de arta, semnalizare si decor. Tehnologia laser 3LCD de la Epson ofera pana la 20.000 de ore de functionare practic fara intretinere, plus un motor optic sigilat pentru o calitate ridicata a imaginii si performante remarcabile. Disponibil atat pe alb, cat si pe negru, pentru a se integra discret in orice camera, avand o rotatie verticala si orizontala flexibila, tehnologie Edge Blending si posibiltati multiple de instalare (pe podele, pereti sau tavane), LightScene ofera comerciantilor cu amanuntul performanta, versatilitate si fiabilitate.