Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat cel mai are ecran Onyx Cinema LED din lume

Cu o latime de 14 metri, noul ecran imersiv Onyx Cinema LED este cel mai mare din lume.

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat cel mai mare ecran Onyx Cinema LED, la Capital Cinema in Beijing, China. Cel mai nou ecran de la Samsung – Onyx Cinema LED – este acum disponibil pe piata pentru cinematografe din intreaga lume.

“Noua versiune a Samsung Onyx este un raspuns direct la cererea industriei cinematografice”, a declarat Nick Conti, Manager Senior pentru Dezvoltarea Afacerilor pentru Cinema la Samsung. “Aceasta noua dimensiune ne permite sa ne extindem portofoliul si sa oferim mai multa varietate proprietarilor de sali de cinema. Suntem incantati sa colaboram cu Capital Cinema pentru a ii ajuta sa prezinte noul standard industrial privind calitatea imaginii pe ecrane mari.”

Samsung a lansat pentru prima data Onyx in iulie 2017, cu un model care masoara aproximativ 10 metri latime. Raspunzand cererii consumatorilor pentru ecrane  foarte mari, noul model Onyx de la Samsung se intinde pe o latime de 14 metri. Noua varianta Onyx este de 1,4 ori mai mare si are aproape doua ori suprafata modelului original, oferind iubitorilor de film o experienta cinematografica high-end impecabila.

Ecranele Samsung Onyx Cinema LED se pot adapta practic la orice configuratie a locatiei, oferind o calitate a imaginii de neegalat, performanta tehnica si fiabilitate care nu se pot compara cu cinematografele traditionale bazate pe proiectoare. Ecranul extraordinar instalat la Capital Theatre combina rezolutia 4K, calitatea HDR a imaginii si nivelul de luminozitate de varf de 88fL – de aproape sase ori mai mare decat tehnologiile proiectoarelor standard. Onyx este certificat pentru 3D-ready si Digital Cinema Initiative (DCI), oferind flexibilitatea de a afisa o mare varietate de tipuri de continut.

Fondat in 1937, Capital Cinema a fost in fruntea industriei de film din China mai mult de 80 de ani. Astazi, isi mentine statutul de destinatie principala pentru lungmetraje si este unul dintre primele cinci cinematografe din China, in functie de numarul de bielete vandute.

“Suntem mereu in cautarea unor noi modalitati de a imbunatati experienta clientilor nostri”, a declarat Deng Yonghong, CEO al Capital Cinema. “De aceea suntem absolut incantati sa integram primul ecran Onyx Cinema LED de 14 metri in cinematografele noastre, deoarece creeaza o experienta cinematografica de cea mai buna calitate, cu adevarat de neegalat si un mediu imersiv, spre deosebire de ceea ce au experimetat clientii nostri pana acum.“

Ecranele Samsung Onyx Cinema LED au fost instalate in intreaga lume, prin parteneriate cu Pacific Theatres din Los Angeles, Statele Unite ale Americii si Arena Cinemas Sihlcity din Zurich Elvetia.