Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat noi display-uri digital signage 8K la ISE 2019

Cu QLED 8K Signage in prim plan, expozitia Samsung include The Wall in varianta 8K si tehnologia 8K HDR pentru LED signage.

Samsung a lansat primele produse digital signage care folosesc tehnologia QLED 8K la Integrated Systems Europe (ISE) 2019 in Amsterdam. Pe langa QLED 8K Signage, participantii la ISE 2019 au experimentat viitorul afisajelor digitale, inclusiv televizorul The Wall 2019 si tehnologia Multi-Link LED HDR pentru semnalizare.

“Digital Signage de 8K poate oferi publicului o calitate impecabila a imaginii intr-un mod care anterior nu era posibil”, a declarat Seog-gi Kim, vicepresedinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. “Afisajul QLED 8K de 82 de inch este doar unul dintre produsele de top din industrie pe care suntem incantati sa le prezentam la ISE 2019.”

Noul display QLED 8K de 82 de inch combina cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pe piata cu tehnologia de upscaling Artificial Intelligence (AI) – producand imagini realiste, permitand utilizatorilor sa se bucure de experiente de vizionare imersive. Tehnologia de upscaling AI in afisajele comerciale va atrage atentia potentialilor clienti; si pentru proprietarii de magazine si agentii de publicitate, aceasta inseamna mai multa productie de continut la costuri mai mici si rezoluție mai mica, dar afisare la rezolutie mai mare cu calitate 8K.

Designul subtire al noului afisaj, cu o grosime mai mica de 40 mm, ofera o instalare fara probleme prin adoptarea tehnologiei optice avansate Samsung si poate fi usor integrat in orice mediu in modul portrait sau landscape. Cu o rezolutie de 7.680 x 4.320 pixeli, pixelii individuali dintr-o imagine devin imperceptibili pentru ochiul uman.

In plus, afisajul QLED 8K aduce un negru mai profund si culori mai realiste. Ecranul are, de asemenea, caracteristici HDR10+, o luminozitate de varf de 4.000 nits si ofera un volum de culoare de 100%, prezentand imagini extrem de bogate.

Samsung va lansa, de asemnea, o versiune de 292 inch (741,68 cm) a ecranului The Wall in 8K  la nivel global in prima jumatate a acestui an. The Wall este un afisaj modular de dimensiuni mari, ideal atat pentru resedinte de lux, cat si pentru afaceri, configurabil si personalizabil intr-o varietate de dimensiuni si rapoarte de la 73 la 292 inch.

Cu un design subtire, fara rame si fara spatii intre module, The Wall se incadreaza foarte usor in orice mediu. Modul Ambient permite personalizarea afisajului prin prezentarea unui continut variat, cum ar fi fotografiile sau arta, atunci cand ecranul nu este activ. 

Samsung lucreaza cu parteneri cunoscuti, pentru a face din The Wall o experienta holistica. Harman Luxury Audio si Steinway Lyngdorf completeaza imaginea impresionanta cu solutii de sunet convingatoare. Control4, Crestron si Savant permit o integrare inteligenta la domiciliu, iar Domotz, Ihiji si OrvC ofera servicii de monitorizare la distanta pentru partenerii de distributie.

Samsung a lansat si Multi-Link LED HDR, prima tehnologie HDR cu LED-uri de 8K la ISE 2019. Folosind algoritmul brevetat Samsung si analiza scenelor, Multi-Link LED HDR converteste orice continut in calitate HDR, fara metadate speciale. Multi-Link LED HDR pentru signage ofera o calitate a imaginii de neegalat, cu Mapping Tone Inverse (ITM) si Dynamic Peaking pentru a maximiza luminozitatea si raportul de contrast al intregului ecran prin dublarea luminantei maxime. Functia de cartografiere a culorilor stabileste si o gama de culori adaptiva pentru culori LED adevarate si vibrante.

In plus, Multi-Link LED HDR ofera continut live cu o latenta mai mica printr-un mod live optim. Cu ajutorul functiei Multi 8K Frame Lock incorporata in Multi-Link LED, integratorii nu au nevoie de un dispozitiv separat pentru sincronizarea continutului prezentat pe afisajele 8K. Multi-Link LED HDR accepta toate produsele Samsung SMART LED Signage si este compatibila cu The Wall Professional si cu seria IFJ.

Samsung va lansa si seria semi-outdoor OMN/ OMN-D la nivel global in acest an. Aceste display-uri disponibile in dimensiunile de 46″ si 55″ ofera intreprinderilor o solutie de afisare atractiva, cu un continut viu si clar si o vizibilitate excelenta, chiar si in lumina directa a soarelui, cu luminozitate de 4000 niti si contrast ridicat de 5000:1 toate ambalate intr-un design subtire si elegant. Seria OMN-D este un afisaj cu doua fete, care permite afisarea continutului in vitrina magazinului, dar si in interiorul acestuia, sporind oportunitatile de vanzare. Cu WiFi incorporat si utilizand un cablu de alimentare electrica si un cablu LAN, seria reduce aglomerarea cauzata de cabluri si creste eficienta energetica.

Ambele display-uri dispun de protectie IP5X impotriva prafului si protectie impotriva supraincalzirii in trei trepte pentru performanta durabila, si de solutia Samsung MagicINFO S6 alimentata de Tizen 4.0 pentru gestionarea simplificata a continutului. 

La ISE, Samsung a introdus, de asemenea, noile display-uri 4K, seriile QMR si QBR care includ cinci modele – cu dimensiuni de la 43″ la 75″, un motor inteligent de upscaling si protectie impotriva prafului IPX5, incorporate cu solutia de securitate KNOX si Wi-Fi pentru gestionare wireless. Creata pentru mall-uri, magazine de vanzare cu amanuntul si aeroporturi, seria QMR are o luminozitate de 500 niti si un panou non-glare. Conceputa pentru magazine mai mici, statiile de autobuz si terminalele de transport, seria QBR are o luminozitate de 350 niti. Ambele serii sunt imbunatatite cu rame mai subtiri si un design mai simetric.