Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat noul televizor Q900R QLED 8K

Samsung a lansat noul televizor Q900R QLED 8K, care include si functia 8K AI Upscaling, in cadrul conferintei sale de presa de la IFA 2018.

Samsung QLED 8K TV este disponibil in patru variante cu dimensiuni mari (65”, 75″, 82″ si 85″), si dispune de imbunatatiri 8K-ready, rezolutie Real 8K, Q HDR 8K si Procesor Quantum 8K, pentru a afisa imagini la calitate 8K. Noul Samsung QLED 8K va fi disponibil in magazine incepand cu sfarsitul lunii septembrie.

Pentru a obtine imagini la calitate 8K, televizorul Samsung Q900R are o rezolutie Real 8K, ce dispune de o luminozitate de pana la 4.000 niti. Aceasta caracteristica permite televizorului sa produca de patru ori mai multi pixeli decat un televizor 4K UHD si de 16 ori mai multi pixeli decat un televizor Full HD.

Functia Q HDR 8K, bazata pe tehnologia HDR (High Dynamic Range) 10+, care optimizeaza nivelurile de luminozitate ale televizorului, este, de asemenea, incorporata pentru a furniza imagini mai detaliate.

Procesorul Quantum 8K optimizeaza continutul la calitate 8K, chiar daca un utilizator urmareste continut printr-un serviciu de streaming, receptor digital (set-top box), HDMI, USB sau prin conectarea unui telefon mobil.

“In cadrul Samsung s-a lucrat de-a lungul ultimilor ani pentru a contribui la cresterea calitatii imaginii premium, iar introducerea QLED 8K cu 8K AI Upscaling reprezinta un pas important, pe masura ce privim spre viitorul ecranelor. Ne bucuram ca putem prezenta consumatorilor noul Q900R si suntem increzatori ca acestia vor beneficia de cea mai buna experienta de vizionare, in culori vibrante, clare si la un sunet de neegalat cu ajutorul noilor noastre modele 8K”, a declarat Jongsuk Chu, Vicepresedinte Senior al Visual Display Business la Samsung Electronics.