Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat seria QMR/QBR – 4K UHD Signage pentru 2019

Seria QMR/QBR – Noile display-uri UHD Signage 2019. Este timpul sa va optimizati display-ul!

Era 4K, UHD Signage

Pe masura ce tehnologia de afisare vizuala evolueaza, asteptarile spectatorilor privind calitatea imaginii cresc. Deoarece rezolutia UHD devine tot mai populara, este esential ca intreprinderile sa ofere clientilor o calitate excelenta a imaginii. Cu toate ca mult continut este inca produs la o rezolutie mai mica, display-urile Samsung 4K UHD, care dispun de tehnologia inteligenta de optimizare UHD, adapteaza continutul cu rezolutie mai mica la afisarea pe ecrane cu rezolutie UHD.

Calitate incredibila a imaginii

Samsung 4K UHD Signage ofera cea mai buna rezolutie UHD de pe piata, precum si optimizare inteligenta UHD si culori vii, impecabile cu Dynamic Crystal Color, toate intr-un design subtire.

  • Rezolutie 4K UHD

Noua serie QMR/QBR de la Samsung este in masura sa capteze atentia clientilor oferind o imagine incredibil de clara, afisand imagini realiste si detalii complexe mai bine decat oricand, datorita rezolutiei de inalta definitie 4K.

  • Optmizare UHD inteligenta

Multumita tehnologiei superioare de semiconductori, Samsung si-a dezvoltat un procesor video puternic pentru utilizarea in digital signage. In plus, tehnologia inteligenta de optimizare UHD este o solutie de ultima ora bazata pe motorul inteligent Samsung UHD, care permite continutului creat la o rezolutie mai mica sa fie afisat la o calitate UHD. 

  • Tehnologia Dynamic Crystal Color

Tehnologia Samsung Dynamic Crystal Color este cea care confera display-urilor Samsung culoarea incredibila si reala. Folosind procesarea pe 10 biti, ecranele pot prezenta un spectru mai larg de culori – pana la un miliard de nuante diferite. Seria Samsung 4K Signage QMR/QBR dispune, de asemenea, de functionalitatea HDR10+, care converteste continutul SDR (standard definition content) la calitatea HDR pentru un contrast mai clar si culori mai vii.

Design subtire si simetric

Design-ul subtire si simetric al seriei QMR/QBR simplifica foarte mult instalarea pe perete a ecranului. 

Solutie All-in-One

Platforma Samsung SMART Signage (SSSP) este o solutie open-source, all-in-one, incorporata in Samsung SMART signage, care face ca instalarea si intretinerea sa se realizeze cu usurinta. Cu SSSP, nu este nevoie de dispozitive externe care sa comunice cu serverul sau sa redea continutul media digital.

Linia de produse Samsung UHD Signage 2019

Display-urile din seria QMR/QBR nu numai ca ofera o imagine cu o claritate impecabila, dar sunt, de asemenea, concepute pentru a mentine calitatea superioara a imaginii chiar si atunci cand sunt expuse la lumina directa a soarelui.