Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat The Wall Luxury, o noua versiune de 292 inchi a televizorului sau MicroLED modular

Samsung The Wall Luxury este un televizor modular de 292 inchi

Sau puteti obtine o versiune 2K cu o dimensiune de numai 73 inchi 

Samsung a anuntat o noua versiune a The Wall, televizorul sau modular MicroLED. Noua versiune, numita The Wall Luxury, are o rezolutie maxima 8K, creand un televizor care are o diagonala de 292 inchi. Alternativ, este disponibila o configuratie 2K a televizorului, care are o diagonala de numai 73 inchi. The Wall Luxury va fi disponibil incepand cu luna iulie a acestui an.

The Wall Luxury are o rezolutie maxima mai mare comparativ cu prototipurile precedente MicroLED Samsung, dar ocupa si mai mult spatiu. Versiunea The Wall, care a fost prezentata la CES 2019, a fost un televizor MicroLED 4K care avea doar 75 inchi, in comparatie cu versiunea care are o rezolutie de doar 2K in configuratia de 73 inchi.

Tehnologia MicroLED Samsung este modulara, ceea ce inseamna ca poate fi configurata pentru diferite dimensiuni si rezolutii. Modulele se imbina precum Lego. Totusi, desi puteti mari rezolutia totala a televizorului, nu puteti mari rezolutia modulelor sale individuale. Puteti adauga mai multi pixeli folosind mai multe module.

MicroLED este un nou tip impresionant de tehnologie de afisare care utilizeaza LED-uri individuale pentru a crea o imagine, spre deosebire de televizoarele LED existente care pur si simplu le folosesc pentru a crea lumina din spatele unui layer LCD. Asta inseamna ca zonele negre ale unei imagini sunt complet negre, deoarece pixelii lor nu emit deloc lumina. Este o tehnologie asemanatoare cu OLED, dar nu ar trebui sa aiba aceleasi dezavantaje, cum ar fi luminozitatea de varf mai scazuta si arderea. Samsung spune ca The Wall Luxury este evaluat pentru 100.000 de ore de utilizare si ca poate atinge o luminozitate de varf de 2.000 niti.

Samsung nu a anuntat inca preturile pentru The Wall Luxury, insa la aceste dimensiuni si specificații este posibil sa fie un caz de “daca trebuie sa intrebati, atunci probabil ca nu vi-l puteti permite”.