Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung a lansat display-urile XAF LED Signage

Aduceti puterea si impactul LED-urilor in aer liber cu noile display-uri XAF LED Signage de la Samsung.

Caracteristici:

  • Calitate excelenta si consistenta a imaginii
  • Validarea IP (Ingress Protection)
  • Design rezistent la intemperii
  • Compatibilitate electromagnetica

Display-urile LED din seria XAF sunt concepute pentru a oferi continut de afaceri esential pentru publicul extern, indiferent de conditiile de mediu sau de iluminarea din jur. XAF LED Signage ajuta intreprinderile sa-si atinga obiectivele si sa-si extinda expunerea fara a suporta costuri substantiale.

 

Indiferent de conditiile meteorologice sau de conditiile de iluminare, seria XAF ofera continut optimizat la vizibilitate si uniformitate optima. Cu o valoare ridicata de 2.400 Hz a ratei de reimprosptare, display-urile pot afisa imagini video fara distorsiuni sau intreruperi. Designul seriei XAF elimina, de asemenea, interferentele luminoase si mentine luminozitatea uniforma (6300 niti), in orice moment.

Display-urile din seria XAF sunt supuse unei intretineri stricte inainte de instalare pentru a asigura o performanta si o calitatea continua, chiar si atunci cand sunt expuse la apa, praf si alte elemente din exterior. Aceasta include validarea Ingress Protection (IP) care confirma o aparare excelenta atat a partii din fata (certificata IP65), cat si a celei din spate (certificata IP45). 

Fiecare display din seria XAF este construit cu o atentie deosebita in ceea ce priveste siguranta, iar Samsung ia multe masuri de precautie pentru a proteja atat utilizatorii, cat si display-ul propriu-zis. Mecanismele integrate de protectie la supratensiune protejeaza display-ul la scurt circuit si expunerea la fulgere, in timp ce un intrerupator suplimentar protejeaza circuitul intern de curentii excesivi. Pentru o protectie suplimentara, display-urile din seria XAF sunt supuse unui test de certificare pentru a valida compatibilitatea electromagnetica a fiecarei componente.