Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung adauga un display de 85″ la seria sa interactiva (FLIP 2)

Acelasi, dar mai mare: ecranul interactiv de 85 “este conceput pentru a creste optiunile de colaborare pentru educatia in persoana si remote si pentru mediul de afaceri.

Samsung a adaugat un nou display de 85″ la seria sa de afisaje interactive cu ecran tactil, despre care spera ca va transforma colaborarea si comunicarea pentru mediile de afaceri si educational – in persoana, in sistem hibrid si de la distanta.

Modelul mai mare se adauga produselor existente de 55″ si 65″ si va permite o mai mare capacitate de colaborare pentru cei care il folosesc „in campus”, ca sa spunem asa, precum si pentru cei care participa/ acceseaza continut de la distanta.

„Actualul model hibrid de educatie si afaceri implementat in intreaga industrie a crescut nevoia de solutii tehnologice care favorizeaza angajamentul”, a declarat Mark Quiroz, vicepresedinte de marketing, Samsung Electronics America. „Capacitatea optimizata de forum deschis a noului ecran interactiv de 85″ permite studentilor si liderilor de afaceri sa lucreze impreuna in timp real, adaptandu-se perfect la mediile de invatare actuale si viitoare.”

Ca si modelele mai mici din gama, ecranul de 85″ are optiuni de conectare, inclusiv USB, HDMI, DP, NFC, slot OPS si capacitati de partajare a ecranului, care permit colaborarea si ofera vizibilitate, notatie si partajare a continutului interactiv de pe o varietate de dispozitive.