Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung lanseaza display-ul MicroLED de 110 inci

Samsung Electronics a lansat display-ul Samsung MicroLED de 110 inci. Samsung spune ca noul sau MicroLED ofera „o stralucire si o luminozitate uimitoare a culorilor prin tehnologia de afisare LED auto-emisiva”.

In 2018, primul display MicroLED Samsung a fost introdus sub forma de „The Wall” – un sistem de module configurabile care poate fi instalat profesional. Cu noul MicroLED de 110″, Samsung ofera pentru prima data experienta MicroLED intr-o forma traditionala de televizor.

Spre deosebire de predecesorul sau modular, instalarea si calibrarea sunt acum simplificate, deoarece noul model MicroLED de 110″ este prefabricat, oferind capabilitati video, audio si smart uimitoare.

„Intrucat utilizatorii folosesc acum mai mult ca oricand televizoarele pentru tot mai multe functii si situatii de utilizare, suntem extrem de incantati sa aducem noul MicroLED de 110″ pe piata comerciala”, a declarat Jonghee Han, presedintele Visual Display Business la Samsung Electronics. „Samsung MicroLED va redefini experientele premium la domiciliu pentru utilizatorii din intreaga lume.”

Noul MicroLED de 110″ foloseste lumini LED de dimensiuni micrometrice pentru a elimina lumina de fundal si filtrele de culoare utilizate pe display-urile conventionale și dispune de un procesor Micro AI pentru a furniza continut 4K HDR.

In plus, experienta audio dinamica a noului MicroLED de 110” este la fel de captivanta ca imaginile sale. Acesta include un sistem de sunet Majestic incorporat, care ofera un sunet uluitor de 5.1 canale, fara difuzor extern – transformand orice camera intr-un sistem home theater premium. MicroLED-ul de 110″ va fi disponibil la nivel global in primul trimestru al anului 2021.