Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung lanseaza o noua versiune de 43 de inchi a televizorului The Frame

Samsung a anuntat ca televizorul The Frame, lansat in iunie anul acesta, va fi disponibil in curand intr-o versiune de 43 de inci.

Noul model ar putea fi o alternativa buna pentru persoanele care nu isi doresc pe perete unul dintre televizoarele cu cadru de 55 sau 65 de inch.

The Frame poate arata ca o opera de arta atunci cand este montat pe perete. Acesta functioneaza ca orice televizor inteligent atunci cand este pornit, insa se transforma in lucrare de arta atunci cand este activat “modul art”.

Mai exact, ecranul, care la televizoarele conventionale afisează o imagine neagra, capata aspect de afis, pictura, fotografie, desen sau orice fel de imagine, ce poate fi selectata dintr-o librarie cu peste 100 de lucrari de arta digitala. 

Fiecare televizor The Frame are o rama personalizata, extrem de fina (din lem de nuc, stejar etc.) ce se atasează prin intermediul unor magneti. Iluzia ca in fata ai un tablou este posibila si datorita designului (creat de Yves Béhar, care a colaboart si cu Puma, Kodak, Swarovski sau Prada), design ce permite televizorului sa stea perfect pe perete (pe partea din spate exista doar un cablu de alimentare subtire, un conector personalizat si un cablu optic atat de fin incat cei de la Samsung il descriu ca fiind “invizibil”).

Samsung a mai spus ca a colaborat cu Museo del Prado din Spania, cunoscut si ca Muzeul Prado, pentru a oferi proprietarilor The Frame posibilitatea de a afisa aproximativ 1.000 de lucrari existente in muzeu.