Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung lanseaza un nou display interactiv Flip de 75″

Samsung Electronics a lansat noul display interactiv Samsung Flip de 75″ (WM75A) dezvoltat special pentru a mentine productivitatea pentru cei care lucreaza, invata si predau de acasa.

Display-ul interactiv Samsung Flip de 75″ este conceput pentru o functionare intuitiva, oferind capabilitati precum modul de scriere “pen-to-paper”, instrumentul flexibil de editare a imaginilor si un sistem simplu de navigare prin continut. Calitatea imaginii 4K UHD, imaginile vizuale usor de citit si capacitatea de a sincroniza dispozitivele personale pentru a partaja continut in timp real garanteaza faptul ca toate modificarile efectuate de utilizatori pe ecran vor fi clare pentru fiecare participant virtual. Pentru configurarea in persoana, afisajul va fi montat pe perete pentru ca utilizatorii sa scrie si sa deseneze pe ecran, si permite ca o echipa de pana la 20 de persoane sa lucreze simultan prin sincronizarea dispozitivelor personale pentru partajarea continutului in timp real.

Mai mult, display-ul interactiv Samsung Flip de 75″ asigura ca informatiile confidentiale sau documentele clasificate raman in mainile potrivite. Folosind sistemul de blocare consolidat, format din 6 cifre, fiecare manager poate proteja prezentarile sensibile, poate bloca afisajul si poate elimina continutul critic de la vedere. Samsung intelege ca in timpul transformarii digitale, securitatea este extrem de importanta, iar aceasta solutie satisface aceste nevoi.

Intreaga linie de produse “Samsung Interactive Display Flip” ofera o selectie versatila de optiuni de conectivitate, inclusiv USB, HDMI, DP, NFC, partajarea ecranului si slotul OPS adaugat recent.

„Pe masura ce continuam sa ne reimaginam viitorul modului in care invatam si lucram, este imperativ ca solutiile noastre tehnologice colaborative sa fie disponibile pentru orice spatiu sau configurare”, a declarat Mark Quiroz, viceprededinte, Divizia Display, Samsung Electronics America.”

Noul display-ul interactiv Samsung Flip de 75″ se alatura gamei extinse de display-uri interactive de 55, 65 si 85 de inci si ofera caracteristici de siguranta imbunatatite, inclusiv ecranul exclusiv Samsung care nu se poate sparge. Noua dimensiune mentine, de asemenea, caracteristicile liniei Flip: functionalitatea usor de utilizat, calitatea 4K a imaginii, claritatea vizuala pe ecran, protocoalele de securitate a datelor si optiuni extinse de colaborare.