Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung lanseaza solutia LED signage all-in-one de exterior pentru intreprinderi mici

Samsung Electronics a introdus cel mai recent produs in portofoliul sau de afisaje LED de exterior, XPR-B, o solutie all-in-one flexibila pentru intreprinderile mici. Supranumit „LED in a Box,”, XPR-B vine la pachet cu o solutie de gestionare a continutului bazata pe web, care permite proprietarilor si administratorilor de afaceri sa difuzeze rapid informatii importante.

Cu structura sa de cabinet unibody si cu designul deosebit al cabinetului, afisajul este adaptat pentru o instalare simplificata, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot obtine semnalizarea LED in doar doua saptamani. In plus, solutia integrata de gestionare a continutului permite utilizatorilor sa creeze, sa planifice si sa implementeze continut exclusiv.

XPR-B este disponibil in doua dimensiuni – 1m x 2m si 1,5m x 3m – fiecare dimensiune fiind disponibila cu una sau cu doua fete si in pas de 8-, 10- si 12mm pentru a se potrivi nevoilor unice ale fiecarui client. Mai mult, designul cu profil redus al display-ului si adancimea de 5,9 inci creeaza un afisaj mai placut din punct de vedere estetic, in timp ce ventilatia frontala elimina cerintele de degajare a fluxului de aer prin lateral si prin spate.

Afisajul ofera o calitate ridicata a imaginii, cu vizibilitate in toate conditiile. A fost construit pentru a rezista la intemperii prin teste de performanta riguroase, asigurand timp de functionare ridicat chiar si in cele mai dificile medii. In plus, afisajul ofera mai multe garantii operationale pentru a preveni erorile si intreruperile si are o sursa de alimentare noua, mai eficienta, care vine cu un back-up integrat.

“La inceputul pandemiei, Samsung a vazut o oportunitate de a ajuta o multitudine de industrii – inclusiv retaileri, restaurante, scoli si unitati medicale – sa se intoarca la afaceri prin utilizarea tehnologiei de afisare”, a declarat Mark Quiroz, vicepresedinte, divizia Display, Samsung Electronics America. „XPR-B a fost dezvoltat pentru a ajuta proprietarii de intreprinderi mici si mijlocii sa ramana agili, oferind o platforma pentru publicitate sezoniera si specifica, wayfinding, si care sa ofere o metoda suplimentara de comunicare directa cu clientii.”

XPR-B se alatura portofoliului in crestere al Samsung de afisaje XPR, care include XPR-S, o solutie dezvoltata pentru sporturile profesionale si clientii care au nevoie de luminozitate maxima, si XPR-E, destinat clientilor care nu necesita perioade indelungate de luminozitate maxima. XPR-B este potrivit pentru o varietate de intreprinderi mici si mijlocii, inclusiv scoli, complexe locale de divertisment, restaurante cu servire rapida (QSR) si ospitalitate.