Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung si Cisco reinventeaza spatiul de intalnire profesional

Pe masura ce intreprinderile modernizeaza spatiul de lucru, nevoia de colaborare intre membrii echipei, precum si partenerii de afaceri externi devine din ce in ce mai importanta. Managerii si angajatii au nevoie de o platforma tehnologica avansata pentru a impartasi informatii si pentru a comunica cu usurinta si cu incredere, mentinand in acelasi timp productivitatea.

Samsung a recunoscut cererea pentru aceasta tehnologie si a colaborat cu Cisco pentru a dezvolta un raspuns inegalabil la aceasta nevoie. Samsung fiind expertul in industria tehnologiilor de afisare vizuala si Cisco avand solutii de colaborare video de top, au creat un parteneriat care le-a permis intreprinderilor sa remodeleze modul in care desfasoara intalnirile, indiferent de locatia lor.

Display-uri profesionale optimizate pentru mediul corporate

Cu o calitate a imaginii UHD, display-urile Samsung ofera un continut in culori stralucitoare pentru o experienta de videoconferinta imbunatatita. Echipate cu software incorporat, display-urile ofera imagini intense care sporesc productivitatea la locul de munca. Sustinute de o platforma de securitate pe trei niveluri, utilizatorii sunt asigurati ca datele lor vor ramane protejate in permanenta. Cu ajutorul conexiunii la distanta, utilizatorii au acces la continut de oriunde.

Solutii de videoconferinta pentru sali de intalniri mai inteligente

Seria Cisco Webex Room Kit cuprinde tehnologii de videoconferinta care aduc mai multa inteligenta si posibilitati de utilizare in salile de intalniri atunci cand sunt combinate cu display-uri cu ecran plat. Room Kit permite intalniri mai inteligente cu idei inteligente, optiuni dual screen, integrare usoara a ecranului si capabilitati suplimentare activate prin cloud. De asemenea, simplifica intalnirile cu beneficii avansate, inclusiv urmarirea difuzoarelor, partajare wireless si continut de calitate 4K.

Sesiuni de intalniri personalizate pentru utilizatori

Colaborarea dintre Samsung si Cisco a revolutionat modul in care intreprinderile organizeaza intalniri, fie planificate, fie pe neasteptate, fie cu echipa interna, fie cu partenerii externi. Solutiile Samsung si Cisco ofera o compatibilitate perfecta prin intermediul tehnologiei CEC (Consumer Electronics Control), care se initiaza atunci cand dispozitivele Samsung SMART Signage si Cisco Webex Room Kit se conecteaza intre ele. 

Prin integrarea dintre tehnologiile Samsung si Cisco, solutiile ofera o experienta video si audio impecabila in orice videoconferinta. Atunci cand sunt conectate cu Cisco Webex Room Kits, display-urile Samsung ofera imagini vibrante, uimitoare la o calitate 4K. De asemenea, rezolva problema timpului de latenta, prin introducerea modului optimizat pentru a minimiza intarzierea in redarea video si a elimina ecoul.

Solutiile Samsung si Cisco ofera companiilor optiuni personalizate. Indiferent daca salile lor de intalniri sunt mari sau mici, luminoase sau intunecate, pot gasi solutia potrivita pentru orice spatiu. Avand in vedere gama foarte variata de display-uri Samsung, cu dimensiuni cuprinse intre 43 “~ 75” companiile pot alege display-urile potrivit pentru salile lor. Utilizatorii au, de asemenea, posibiltatatea de a alege seria Cisco potrivita pentru instalatia lor, intrucat exista doua optiuni. Optiunea Room Kit este utilizata pentru intalniri cu pana la sapte persoane, iar Camera Kit Plus pentru intalniri cu pana la 14 participanti.

Conferinte mai dinamice 

Aceasta tehnologie combinata de la Samsung si Cisco contribuie la crearea de experiente de intalnire fara intreruperi si elimina provocarilor tehnologice. Cu display-urile digitale Samsung si cu solutiile Cisco de ultima generatie, participantii la intalniri vor deveni mai interactivi si mai implicati intr-un cadru personalizat. Indiferent de cine gazduieste intalnirea, de locul in care se afla participantii sau de numarul celor care participa la o videoconferinta, Samsung si Cisco au solutia potrivita pentru orice afacere.