Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Samsung si Harman lanseaza Solutiile Huddle Room

Samsung Electronics si Harman Professional Solutions au anuntat lansarea noilor solutii huddle room, care vizeaza spatiile de colaborare mici si mijlocii. Folosind display-urile profesionale Samsung si produsele de colaborare Harman, aceste solutii integrate tintesc colaborarea de grup in cele 50 de milioane de spatii huddle care se estimeaza ca vor fi utilizate in întreaga lume.

“Combinatia de neegalat dintre cele mai performante display-uri Samsung si tehnologia audio – video de la Harman, ofera cele mai complete si performante solutii disponibile pentru spatiul huddle modern”, a declarat Kevin Morrison, vicepresedinte senior, solutii pentru clienti Harman Professional Solutions. “Aceste sisteme de intalniri complet integrate ofera tot ceea ce este necesar pentru a organiza o intalnire eficienta si fara intreruperi, reducand timpul de instalare si garantand ca intalnirile incep si se termina la timp. De asemenea, ofera suport pentru videoconferinte, partajarea documentelor si multe altele”.

Solutiile huddle room sunt disponibile in patru optiuni diferite, oferind o serie de functionalitati pentru orice aplicatie huddle room:

  • Huddle Standard Solution: Proiectata pentru birouri mici si spatii de lucru comune, aceasta solutie combina un display de inalta definitie Seriea DC de la Samsung  si camera pentru videoconferinte, cu microfon, AMX Sereno de la Harman. 
  • Huddle Premium Solution: o solutie versatila pentru spatiile huddle care vizeaza BYOD, Huddle Premium Solution include un ecran Samsung UHD din seria QMH si AMX Acendo Vibe, un soundbar cu camera pentru conferinte de la Harman. 
  • Huddle Enterprise Solution: o solutie premium pentru colaborarea cu clientii, Huddle Enterprise Solution include acelasi soundbar si acelasi display ca si solutia Huddle Premium Solution carora li se adauga platforma de comunicatii de afaceri AMX Acendo Core de la Harman. Platforma Acendo Core faciliteaza inceperea rapida a intqlnirii, oferind vizionarea documentelor, partajarea wireless a ecranului si interactiunea cu Skype for Business printr-o singura atingere. Solutia permite utilizatorilor sa participe la intalniri locale si la distanta, fara a aduce nimic in camera.
  • Huddle Enterprise Plus Solution: un sistem de colaborare interactiv, all-inclusive, Huddle Enterprise Plus inlocuieste display-ul din solutia Huddle Enterprise cu un ecran touch Samsung din seria PMF-BC. Aceasta solutie interactiva imbunatateste experienta traditionala de intalnire cu un ecran tactil de 55 inchi, eliminand nevoia unei tastaturi si a unui mouse si permitand utilizatorilor camerei sa interactioneze direct cu continutul lor pe ecran.

“Solutiile Huddle Room Samsung-Harman ofera cea mai larga gama de solutii all-inclusive, disponibila de la orice producator – si la un pret avantajos”, a declarat Ron Gazzola, vicepresedinte senior al departamentului de vanzari si marketing B2B, Samsung Electronics America. 

“Ca urmare a colaborarii dintre Samsung si Harman, lansam acest pachet inovator pentru piata de colaborare, care ofera o valoare excelenta clientilor nostri si utilizatorilor finali”, a spus Morrison. “Imbunatatim productivitatea si experienta generala de comunicare la un punct de pret convingator, si pentru ca solutiile nu necesita taxe de licenta permanente exista un potential extraordinar de economisire a costurilor in timp, facandu-le o optiune excelenta pentru camere de orice dimensine si cu orice cerinte de colaborare.“