Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sennheiser a lansat Control Cockpit 4.0 la InfoComm Connected

Sennheiser a lansat cea mai recenta versiune a software-ului Control Cockpit in cadrul show-ului virtual InfoComm Connected, adaugand capacitatea de a monitoriza receiverul multicanal SpeechLine si receiverul EM6000 din seria Sennheiser Digital 6000.

Software-ul poate controla si wireless G3 și G4, SpeechLine si microfonul TeamConnect Ceiling 2, disponibile pentru a fi descarcate online.

O functionalitate ‘location-based mute’ a fost adaugata pentru a permite gruparea tuturor dispozitivelor dintr-o camera cu un comutator ‘mute’ sincronizat, permitand ca toate dispozitivele sa fie ‘puse pe mut’ si ‘scoase de pe mut’ impreuna prin intermediul software-ului Sennheiser Control Cockpit sau local prin intermediul unuia dintre dispozitive. Aceasta caracteristica este disponibila pentru TeamConnect Ceiling 2 si SpeechLine Digital Wireless, inclusiv pentru receiver-ul multicanal.

Criptarea SSL este, de asemenea, inclusa pentru transmisia de date pentru a imbunatati securitatea intre interfata de utilizator si serverul gazda.

O interfata de utilizator actualizata a fost proiectata pentru software, permitand utilizatorilor sa comute intre ‘details view’ si ‘monitoring view’.