Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sennheiser a lansat difuzorul wireless Expand SP 30T

Sennheiser a adaugat difuzorul wireless portabil Expand SP 30T la linia sa de produse Expand, lansand produsul la Microsoft Ignite in Orlando, SUA, pe 4 noiembrie 2019.

Expand SP 30T este conceput special pentru intreprinderile care implementeaza Microsoft Teams si include un buton dedicat Microsoft Teams pentru a oferi acces la functionalitatile cheie. De la difuzorul propriu-zis, utilizatorii Microsoft Teams pot deschide Teams, pot activa Cortana, pot verifica starea conexiunii Teams prin intermediul LED-ului alb si pot primi notificari pentru apeluri pierdute, mesaje vocale si intalniri in desfasurare.

Suporta conferinte de pana la opt persoane. Are o baterie cu o autonomie de 18 ore, conexiune Bluetooth sau USB-C portabila si conectivitate multipoint pentru pana la trei dispozitive. Expand SP 30T dispune de Sennheiser Voice Clarity, un difuzor cu distorsiune minima, plus microfoane care anuleaza ecoul si zgomotul, acceptate de algoritmii DSP. De asemenea, ofera optiuni flexibile de conectare la dispozitivele PC si smartphone.