Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sennheiser a prezentat sistemul actualizat de streaming MobileConnect la ISE 2020

Sennheiser si-a prezentat sistemul actualizat de streaming MobileConnect in cadrul evenimentului, care permite o capacitate de ascultare asistata individuala prin intermediul smartphone-ului utilizatorului.

Sistemul permite operatorilor sa implementeze arhitecturi care pot fi gestionate dintr-o locatie centrala, cu sistemul bazat pe Wi-Fi MobileConnect format din trei componente: statia MobileConnect, software-ul MobileConnect Manager si aplicația MobileConnect.

Statia MobileConnect, hardware-ul sistemului, colecteaza si transforma semnalele audio in pachete digitale compatibile cu reteaua, avand doua intrari analogice XLR si porturi Dante redundante, care permit alimentarea audio.

Doua porturi LAN sunt disponibile pentru control, fluxul audio si PoE, permitand utilizarea a doua retele separate pentru fluxul audio si administrare.

Datele audio ajung in punctele de acces ale sistemului Wi-Fi prin iesirea fluxului audio, permitand accesul la distanta in campus.

Software-ul MobileConnect Manager permite ca sistemul sa fie controlat central, cu aplicatia MobileConnect care permite optimizarea si redarea fluxurilor audio pe smartphone-ul utilizatorului.

Aplicatia este compatibila cu Android sau iOS si permite smartphone-ului utilizatorului sa functioneze ca receptor audio, fluxul audio fiind accesat prin Wi-Fi prin introducerea unui numar de canal corespunzator sau prin scanarea unui cod QR.

Asistentul auditiv personal al aplicatiei poate regla, de asemenea, semnalul audio in functie de nevoile individuale ale utilizatorului, cu o animatie sub forma de unda, oferind feedback vizual asupra fluxului audio.