Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sennheiser adauga TruVoicelift la TeamConnect Ceiling 2

Sennheiser a anuntat o actualizare gratuita de firmware pentru microfoanele sale de conferinta TeamConnect Ceiling 2, care adauga TruVoicelift, un sistem de amplificare a vocii care imbunatateste inteligibilitatea audio.

TruVoicelift este alimentat de un algoritm avansat de schimbare a frecventei, care ofera cativa dB suplimentari cruciali de castig, precum și o functie de „prevenire a feedback-ului mut” – daca nivelurile devin prea puternice, TCC 2 se dezactiveaza (“mute”) pentru a preveni orice feedback. Prin urmare, oratorii se pot relaxa si se pot concentra asupra prezentarii lor, stiind ca TeamConnect Ceiling 2 va oferi un sunet optim pentru publicul lor.

In timpul pauzelor de vorbire, daca nu este atins un prag audio predefinit, va fi activata o poarta de zgomot care dezactiveaza TeamConnect Ceiling 2 pentru a preveni amplificarea oricarui zgomot de fond.

In functie de dimensiunea si configuratia camerei, pot fi instalate microfoane suplimentare TeamConnect Ceiling 2 ca microfoane pentru audienta, creand astfel o solutie complet fara atingere care reduce riscurile potentiale de igiena.

Toate setarile TruVoicelift pot fi controlate prin intermediul aplicatiei Sennheiser Control Cockpit. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor sa creeze „zone prioritare”, adica zone in care sunetul este preluat in mod predominant. Acest lucru este util pentru orice setari in care sunetul provine de obicei dintr-un loc definit, cum ar fi partea din fata a unei sali de curs. De asemenea, puteti defini „zone de excludere avansate”, ceea ce va va permite vizati si sa excludeti sursele de zgomot cu precizie milimetrica, cum ar fi echipamentele de aer conditionat sau de ventilatie.

„Avem multi utilizatori fericiti de TeamConnect Ceiling 2 in intreaga lume si ne-am intrebat: Si daca ar putea folosi tehnologia lor existenta pentru mai mult?” a spus Jens Werner, manager de portofoliu in divizia de comunicare in afaceri a Sennheiser. „Acesta a fost punctul de plecare pentru proiectarea celei mai recente actualizari de software, care adauga functionalitatea TruVoicelift la TeamConnect Ceiling 2. Aceasta confera matricei de microfoane multe functii inovatoare pentru un sunet perfect pana la randul din spate.”

TruVoicelift asigura un sunet clar in-room pentru sali de curs, aule si sali de sedinte, cu multe caracteristici controlabile care stau la baza unei experiente de ascultare placuta si clara. Pentru implementarile TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) existente, utilizatorii pot adauga acum functionalitatea TruVoicelift instaland pur si simplu actualizarea gratuita a firmware-ului (1.6.4) prin intermediul noii versiuni a aplicatiei Sennheiser Control Cockpit (4.3.0).