Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sennheiser lanseaza receiver-ul multi-channel SpeechLine

Extinzandu-si gama de echipamente AV care pot fi conectate in retea, Sennheiser lanseaza receiver-ul multi-channel SpeechLine, disponibil incepand cu Q2 2020 in doua versiuni – cu doua canale si cu patru canale.

Receiver-ul multi-channel SpeechLine gazduieste pana la patru canale de receptie si un mixer automat – nu este necesara o antena suplimentara si este necesar doar un singur cablu pentru PoE, datele de control si fluxul Dante pentru care sunt prevazute prizele redundante. Un conector terminal cu trei pini este disponibil pentru infrastructurile care au nevoie de o iesire analogica. Receiver-ul multi-channel respecta standardele comune de securitate a retelei.

Receiver-ul poate fi montat pe perete sau pe tavan folosind adaptorul de montaj inclus. Pentru o verificare la fata locului, receiver-ul dispune de LED-uri de stare pentru canalele audio; altfel este configurat si controlat prin intermediul software-ului Sennheiser Control Cockpit sau prin protocolul SSC deschis al Sennheiser pentru solutii terte. Sennheiser Control Cockpit permite controlul centralizat, monitorizarea si intretinerea instalatiilor audio din campus si din intreaga companie de oriunde din retea. Pe langa SpeechLine Digital Wireless, software-ul accepta si evolutia wireless G3 si G4, precum si microfonul TeamConnect Ceiling 2.

Proiectat pentru a fi utilizat in institutii de invatamant superior si corporatii, receiver-ul compact este destinat utilizarii in infrastructurile IT moderne, folosind tehnologie de 1,9 GHz cu licenta gratuita si poate fi controlat central prin intermediul software-ului Sennheiser Control Cockpit.