Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemele de prezentare Crestron DMPS3-4K au castigat certificarea JITC

Sistemele de Prezentare DigitalMedia Crestron (DMPS3-4K-300-C, DMPS3-4K-200-C), utilizate impreuna cu o familie de scalere, receivere, transmitatoare, si touchscreen-uri Crestron, au primit aprobarea Comandamentului de Testare a Interoperabilitatii Comune (Joint Interoperability Test Command – JITC) al Agentiei de Aparare a Informatiilor S.U.A (DISA).

DMPS3-4K-150-C a fost prima solutie de comutare si control 4K pe Lista Produselor Aprobate (Approved Products List – APL), conform companiei. Pe baza rezultatelor unor evaluari stricte de asigurare a informatiilor (Information Assurance – IA) , aprobate de seful Securitatii Interene si al Portofoliul de Informatii, familia de produse Crestron este listata acum in Lista Produselor Aprobate (APL) cu Capabilitati Unificate (Unified Capabilities – UC) a DISA.

Sistemele de prezentare all-in-one Crestron DMPS3-4K indeplinesc cerintele critice ale Unified Capabilities Requirements (UCR). Certificarea JITC garanteaza ca solutiile DMPS dispun de cele mai inalte niveluri de securitate, putand fi folosite in aplicatiile de retea ale guvernului federeal.

 “Sistemul de prezentare DMPS3-4K-150-C a fost prima solutie de comutare si control 4K pe Lista Produselor Aprobate (APL)”, a declarat Jeremy Button, director de vanzari pentru guvernul federal la Crestron. “Acum, cu adaugarea modelelor DMPS3-4K-300 si -200, avem mai multe sisteme de prezentare all-in-one 4K in care puteti avea incredere. Acestea ofera cea mai mare flexibilitate si permit partenerilor nostri guvernamentali sa se standardizeze pe o singura platforma.”

Noile modele DMPS3-4K-300 si DMPS3-4K-200 ofera comutare video 4K60, suport complet pentru HDCP 2.2, Control Subnet. Configurarea si controlul touchscreen sunt imbunatatite cu ajutorul instrumentului de configurare.

DMPS3-4K-300 si -200 combina comutarea si scalarea video pana la 4K60, amplificarea audio, microfonul incorporat, semnalul audio DSP, conectivitatea HDBaseT si un Sistem de Control Crestron Seria 3 integrat, intr-o singura unitate. In plus, cu functiile de baza plug-and-play si cu instrumentul de configurare bazat pe web, majoritatea camerelor sunt pe deplin functionale fara programare.

Sistemele DMPS ofera conversie si afisare video HD la cel putin un bit, latenta zero, sunt pe deplin certificate HDBaseT si suporta SNMP, control CEC pentru dispozitive si gestionare EDID.

Concepute pentru a rezida in retelele de intreprinderi, sistemele DMPS3-4K ofera o interconectare sigura si fiabila cu ecrane touchscreen IP, computere, dispozitive mobile, afisaje video, servere media, sisteme de securitate, iluminat, HVAC si alte echipamente.