Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemul K-Touch de la Kramer Electronics in cursa cu echipele NASCAR

Viteza si fiabilitatea sistemului K-Touch de la Kramer Electronics l-a calificat pentru circuitul de curse NASCAR la Joe Gibbs Racing in Carolina de Nord. Un total de opt sisteme K-Touch sunt instalate pe camioanele de tractiune, si pe cutiile din arena, permitand echipajelor sa urmareasca cursele la fiecare pas.

Potrivit lui Jim Foley, director tehnic la Joe Gibbs Racing, adaugarea K-Touch la un sistem deja incorporat, switcher-ul matrice Kramer VS-1616D, a facilitat comutarea video. “Cu K-Touch, echipajele pun in ordinea dorintelor secventelevideo si apasa un buton pentru a ajunge direct la afisajul dorit. K-Touch elimina necesitatea echipajelor de a apela la un inginer A/V de fiecare data cand trebuie sa comute intrarile. “

Sistemul K-Touch este o solutie all-in-one care controleaza dispozitive direct pe IP. Este o adevarata solutie BYOD care permite utilizarea oricarui telefon sau oricarei tablete Apple iOS sau Android ca interfata de utilizare a sistemului, fara a necesita panouri tactile dedicate sau alte componente hardware. K-Touch este, de asemenea, scalabil si economic. Cu K-Touch, toate datele sunt stocate intr-o platforma cloud-based ce poate rula pe orice browser Web. K-Touch are o baza de date foarte mare de drivere existente, astfel incat adaugarea de noi produse la interfata de control este un proces simplu drag-and-drop. Odata ce noua comanda este creata, este incarcata in cloud, si utilizatorul trebuie pur si simplu sa se conecteze si sa-si sincronizeze dispozitivul pentru a avea instantaneu noua comanda instalata si gata de utilizare.

Fiecare dintre sistemele instalate la Joe Gibbs Racing folosesc sase intrari si saisprezece iesori pentru a oferi video de inalta calitate din orice sursa, in orice moment. Intrarile includ feed-uri de difuzare NASCAR, fotografii de la camerele pozitionate in jurul pistei si de la camerele din interiorul masinilor. In plus, exista mai multe computere care afiseaza informatii. “Echipajele pot descarca informatiile legate de vreme sau alte informatii afiste pe display-uri, daca au nevoie”, a spus Foley. “Ei nu au nevoie sa vada vremea in mod constant, dar o pot accesa cand este necesar.”

Foley a spus ca echipajele, folosind sistemul mai mult, descopera nevoia unor presetari suplimentare. “Este intotdeauna in evolutie si adaugam presetari pe masura ce ne familiarizam cu sistemul”, a mentionat Foley. “Echipajele descarca de pe Cloud si toate sunt stabilite. Toti sunt foarte impresionati de sistem. “

Echipajele sunt incantate de flexibilitatea K-Touch. Foley a explicat, de asemenea, ca cei de la Kramer i-au ajutat sa faca fata provocarii de a comunica in mod clar nevoile lor pentru intrari, iesiri si presetari lucru ce a condus la propria interfata personalizata. Rezultatul: o tastatura easy-to-see cu logo-ul organizatiei si numele prestabilite.

Puterea si flexibilitatea sistemului de control K-Touch de la Kramer a ajutat la mentinerea Joe Gibbs Racing in fruntea clasamentului pe circuitul NASCAR.