Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

N-8000 Sistemul IP Intercom de la Toa se integreaza acum cu Genetec Security Center

Sistemul IP Intercom N-8000 acum se integreaza cu Genetec Security Center. Genetec™ Security Center ofera utilizatorilor o interfata intuitiva unificata pentru a simplifica operatiunile cu sistemele de baza, inclusiv control acces, supraveghere video, si recunoasterea automata a numarului de inmatriculare (ANPR). Modulul de management al comunicatiilor cu SIP activat disponibile in Security Center este numit Sipelia, si permite comunicatii unitare bazate pe SIP intre operatori si dispozitivele de intercomunicatie implementate in organizatia clientului.

Alte beneficii includ:

Scalabilitatea Sistemului – Doua statii pot fi conectate intr-un sistem mic, si pana la 192 de componente pot fi interconectate pentru a opera cat mai multe statii 3072. Acest lucru face ca sistemul sa fie potrivit pentru toate aplicațiile, mari sau mici.

Comunicatii fara frontiere – N-8000 este compatibil cu retelele IP, prin urmare, acesta sustine legatura dintre zonele locale si alte locatii din intreaga lume. Controlul PC centralizat cu software-ul dedicat TOA permite conectarea tuturor centralelor, statiilor IP si unitatilor de interfata cu retelele LAN, WAN si de fibra optica.

Comunicatii integrate si caracteristici de securitate – Controlul centralizat eficient integreaza diverse sisteme pentru a sustine comunicatiile. Sistemul asigura si control master pentru conectarea la sisteme preexistente ale utilizatorilor – intercom , supraveghere alarma, autorizatie de intrare pe usa si la alte sisteme.

Instalare si intretinere usoare – In mod surprinzator, instalarea usoara necesita un minim de lucru la fata locului, intrucat cablurile existente pot fi utilizate si noile componente pot fi conectate pur si simplu. Software-ul TOA include o aplicatie de mentenanta pentru monitorizarea starii sistemului, depanare si inregistrare/logare, cat si pentru actualizarea sitemului si control de la distanta.

Securitatea interna si externa a sistemului – Echipat cu o functie de supraveghere interna 24/24 de ore pentru a minimiza interuperile si cu un pachet propriu de protocol audio pentru a preveni interceptarea convorbirilor telefonice.