Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemul de alarmare si evacuare vocala LDA ONE se integreaza cu aplicatiile VIGIPLUS de la DISECO

Sistemul de alarmare si evacuare vocala LDA ONE se integreaza cu aplicatiile VIGIPLUS de la DISECO

LDA ONE, cel mai compact si eficient sistem PA/VA de pe piata, face un pas inainte pentru a rezolva proiectele de alarmare vocala si adresare publica gratie integrarii prin MODBUS RTU RS485, care ne ofera posibilitatea de a controla si supraveghea cele mai importante functii, precum monitorizarea sistemului si gestionarea mesajelor de urgenta.

VIGIPLUS este o suita de aplicatii create de compania specializata in servicii de inginerie, DESICO. Modulul principal este un software SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition) conceput pentru integrarea sistemului de securitate, cum ar fi intruziunile, incendiul, CCTV, accesul etc.

Pentru a crea o conexiune intre VIGIPLUS si ONE, s-a utilizat convertorul DESICO I2004a, un echipament care rezolva necesitatile de control, fie printr-o legatura directa catre UDP, fie prin intrari si iesiri digitale.

Acest convertor este echipat cu un port serial RS-232 capabil sa comunice cu sistemele aflate la distanta prin TCP / IP intr-un mod transparent. Are trei intrari deschise in mod normal si doua iesiri de releu cu contacte izolate adecvate conexiunilor tehnice de semnal.