Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Sistemul VM-3000 de la Toa Electronics a fost abrobat pentru a fi listat UL

VM-3000 este primul sistem de evacuare vocala din lume in conformitate atat cu standardul american UL 2572, cat si cu cel canadian CAN/UL-S576.

Puratnd deja certificarea europeana EN 54-16, VM-3000 si produsele asociate, inclusiv sursele de alimentare poarta acum si certificarile UL 2572 si CAN/UL-S576, care respecta noul cod de reglementare a Sistemelor de Notificare in masa (Mass Notification Systems), NFPA 72.

“Toa a furnizeaza solutii de evacuare vocala in intreaga lume de peste 50 de ani. Fiind primul producator ce a obtinut ambele listari UL pentru gama de produse VM-3000, Toa este considerata a fi un lider al industriei din America de Nord. Noi, cei de la Toa suntem foarte incantati ca avem primul sistem din lume ce a primit astfel de acreditari stricte si asteptam cu nerabdare sa ne bucuram de acest succes”, comenteaza Daisuke Imagawa (Director General al Deparatmentului de Vanzari Internationale al TOA).

UL este una dintre cele mai vechi agentii de testare ce ofera certificari privind siguranta produselor. Serviciul de listare UL verifica daca un producator poate fabrica produse ce indeplinesc cerintele UL, ceea ce inseamna ca orice produs listat UL este fabricat de o companie care limiteaza riscurile produselor ce pot fi prevazute in mod rezonabil.