Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

SoundTube a prezentat la InfoComm difuzoarele cu Dante activat

SoundTube Entertainment a introdus difuzoarele cu montare in tavan si pe suprafata care opereaza pe populara platforma de retea Dante.

SoundTube a introdus difuzoarele pe IP in 2014, cu sistemul sau STNet. Sistemul initial opera pe platforma CobraNet si a inclus un comutator de proprietate cu pana la 40 de wati PoE (Power over Ethernet) pentru fiecare difuzor si conexiuni pentru pana la 16 difuzoare (extensibile). Cu un sistem de Dante, este utilizat acelasi comutator STNet. Un controler de sistem Dante DSP se conecteaza la comutatorul STNet folosind unul dintre cele doua porturi gigabit Ethernet; al doilea port Ethernet este utilizat pentru extinderea sistemului.

Fiecare difuzor dintr-un sistem STNet poate fi configurat si egalizat separat, si poate functiona ca propria zona sau ca parte a unei zone mai mari. Configurarea se face prin intermediul software-ului; nu este necesara recablarea in cazul in care cerintele sistemului se schimba.

Coroborat cu lansarea sistemului de boxe Dante, SoundTube a prezentat si software-ul de monitorizare a difuzoarelor care poate tine evidenta tuturor difuzoarelor STNet IP dintr-un sistem.

Software-ul indica grafic zone (sau blocuri de difuzoare). In cazul in care exista o problema, zona/blocul grafic indica o defectiune; Un click pe bloc va aduce informatiile referitoare la acea zona si va identifica difuzorul care are o problema.