Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

SoundTube lanseaza sistemul wireless WLL-II

SoundTube Entertainment a anuntat lansarea sistemului sau wireless transmitator/ receptor actualizat, seria WLL-II.

Potrivit pentru proiecte de modernizare sau configuratii audio temporare, sistemul furnizeaza 50W/ canal la doua difuzoare, iar acum include trei benzi de frecventa pentru interferenta minima de la dispozitivele din apropiere.

Sistemul WLL-WLL-TR1P-II dispune de un comutator selectabil de catre utilizator care permite operatorilor sa aleaga banda de operare de 2,4 GHz, 5,2 GHz sau 5.8 GHz. In interiorul acestor benzi, frecventa sistemului “sare” prin trei canale RF pentru a gasi cea mai clara cale intre emitator si receptor/ receptoare.  10 unitati receptor pot fi utilizate cu un singur transmitator.

Sistemul utilizeaza audio necomprimat pentru calitate maxima, iar transmitatorul poate fi conectat la o serie de surse audio la nivel de linie (inclusiv mixere, iesiri USB de calculator si iesiri preamp echilibrate). In plus fata de iesirile duale de 50W pentru difuzoare, receptorul WLL ofera conexiune directa la dispozitive, cum sunt sistemele de ascultare si, de asemenea, permite conectarea directa a unui semnal de nivel de linie. Utilizatorul are nevoie doar de o sursa de alimentare pentru difuzoare, permitand plasarea difuzoarelor in instalatiile existente, fara a fi nevoie de cablare aditionala.